4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
@mmigotka i inni dzięki piękne za odpowiedź. No cóż, skłamałabym gdybym powiedziała, że spodziewałam się innych odpowiedzi. 😅 Niemniej mierząc siły na zamiary myślę, że miesiąc to jest maks ile wytrzymam, mając towar pod ręką.

Oczywiście może być tak, że tu potrzeba lat, więc i 3 miesiące by było za mało. Trochę się też łudzę, że skoro 3cmc jest mało serotoninowe to te receptory nie są az tak przeorane… Tak czy inaczej czasu nie cofnę, także wish me luck 😀
  • 5312 / 951 / 0
3 cmc jest chujowe . Kiedyś dochodziłem po tym z tydzień.
Ogólnie ketony są xhujowe ale jakbym miał ciśnienie na zarzucenie to nie chlory .
Poza tym 3 cmc czy 4cmc bardziej wypruwa z neuroprzekaźników
Potem inne ketony jak mef czy metamefedro nie robią jak trzeba.
nie mówiąc o słabszych substancjach

Ja właśnie robię sobie od ketonow detox i jak ciśnienie przyjdzie to mef
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1 / / 0
czy jest to mozliwe zeby stracic chwilowo przytomnosc po mefedronie? moj ziomek chwilowo( na jakies pol minuty) po wstaniu z lozka zemdlal, upadl na podloge i ocknal sie z krzykiem i strasznie oszolomiony w huj mnie to zdziwilo bo wzielismy malo gram mefa czy co to tam bylo xd na nas dwoje z czego ja wzielam wieksza polowe i sytuacja ga miala miejsce jakos kolo godziny 6 rano a ostatnia kreska byla jakos godzine wczesniej z czego ja przez cala noc wciagnelam wiecej niz on i to nie bylo nasze pierwsze cpanie jak cos, sle bylo pierwsze po jakiejs polrocznej przerwie
  • 158 / 10 / 0
Oczywiście, że tak każdy organizm jest inny jeden mocniejszy drugi słabszy, może wyszło tak że ma bardziej zjechany organizm, jakaś ukrytą chorobę, mało je, bierze leki wróżenie z fusów ale tak można zemdleć mózg się wyłącza jak jest przeciążony on w taki sposób się broni daje znaki że nie ogarnia jak jest taka sytuacja sprawdza się odrazu oddech i bicie serca.
  • 5312 / 951 / 0
Coś z ciśnieniem a mef podnosi
Nie cpajacy jak się nagle podniosą to im się kręci w głowie
Trzeba powoli a nie chaotycznie
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 5066 / 896 / 0
Jak najbardziej możliwe, dwa dni miałem takie akcje na amfie gdzie prawie mdlalalem prawie po wstaniu z pozycji leżącej i przejściu kilku metrów, musiałem szybko usiąść najlepiej albo chociaż się oprzeć i coś by nie zemdleć.
  • 16 / / 0
Możliwe, że to była typowa reakcja ortostatyczna, szczególnie po całej nocy i przy niewyspaniu. Po takich substancjach organizm jest odwodniony, ciśnienie potrafi wariować, a nagłe wstanie z łóżka to wtedy gotowy scenariusz na zawroty głowy albo nawet krótkie omdlenie.

Jeśli to była jednorazowa sytuacja, to mogło wynikać z miksu zmęczenia, odwodnienia i spadku ciśnienia przy wstawaniu, ale gdyby coś takiego się powtórzyło, to już zdecydowanie sygnał, żeby sprawdzić zdrowie, bo takie epizody nie biorą się znikąd.
  • 3 / / 0
To musisz mieć bardzo dobry towar jak 7g robisz w 4 dni chyba że poprostu wczesna faza uzależnienia ja 20g robiłem w 4 dni i nie polecam kurwa nikomu 1 dzień zajebiscie 2 też ale 3 i 4 to juz organizm był tak przemęczony ze jak stalem i palilem szluga z ziomkiem to myślałem że zejdę.
  • 31 / 10 / 0
20g w 4 dni? To nie on ma dobry towar tylko twój jest wybitnie chujowy i radziłabym zmienić dila xd. Jest jeszcze opcja jakiejś kosmicznej ketonowej tolerancji, chociaż przy takich ilościach chyba nawet tolerka tego nie tłumaczy. Z mojej perspektywy, można sie śmiać ale na ketonowych ciągach 3g potrafiło mi starczyć na 2 TYGODNIE XD. Fakt faktem podsypywałam to fetą od czasu do czasu w trakcie tych ciągów, niemniej jednak różnica kolosalna i nie jestem sobie w stanie wyobrazić przerabiania 5g dziennie xd.
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 15 / 6 / 0
Znalem gosci, ktorzy kiedys zalatwiali mi towar przez jakis czas, to ja z kolega bralismy po 1-2, a oni brali po 10g na glowe i jeszcze im malo bylo. Potrafili pasy z 1g robic, nawet nie wiem jak oni w ogole byli w stanie takie ilosci na raz wciagac i gdzie ten towar sie w ogole lokowal w tym nosie xDD takze tolarke potrafia niektorzy sobie wyrobic, ale to trzeba walic bardzo czesto
Zreszta jak wyjebani sa ludzie z neuroprzekaznikow, to nawet ich ten towar nie robi zbytnio, tylko odwleka zwale
ODPOWIEDZ
Newsy
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.