Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5876 / 1214 / 43
Żadnej różnicy.
W sumie obie substancje metabolizują się do GHB.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 399 / 48 / 0
Czy lądując takie 0.5-1ml przed jakąś randką to będzie widać, że trzaśniety czymś? A jakie są doznania po tym jak po fecie czy Mefce? Że ino wejdzie to już jest orgazm. Czy jak np. po Tramalu, że walisz i nic w sumie nie czuć zbytnio?
  • 5876 / 1214 / 43
Wszystko jest opisane już po 10 razy.
Poczytaj trochę działów i będziesz wiedział.

Co do działania to bardzo osobliwa kwestia indywidualna.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3 / / 0
Może zbyt wielu substancji nie próbowałem, ale gdybym miał ocenić, to po gieblu był zawsze najlepszy seks. Trzeba przygotować się na długi maraton i zwierzęce ruchanie. U mnie na całego puszczają hamulce, tylko trzeba pilnować, żeby w odpowiednim czasie dorzucić kolejną dawkę. Raz pominąłem i ochota już nie wróciła, choć zjazdu na szczęście nie odczuwałem. Ale tak jak pisał @london5 wszystko kwestia indywidualna, trzeba na sobie sprawdzić. Ja czuję największego kopa po drugim przyjęciu i wtedy zaczyna się jazda.
  • 2779 / 48 / 0
Piękne wspomnienie - partnerka mówiąca STOP, żeby zrobiła sobie przerwę na rzyganie. %-D
  • 7 / / 0
Libido fak ogromne ale nie ma po tym jakiejś wielkiej przyjemności z seksu. To oczywiście moja opinia, znam też takich co go pod tym kątem zachwalają
  • 6 / / 0
No dobra, a jak by tak zmiksować z metą albo koko (akurat te mam). W jakiej kolejności, jak dawkować? Cel - matrymonialny :)
  • 5066 / 894 / 0
Jak najbardziej szczypta koko wydaje się dobrym pomysłem by wzmocnić doznania.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.