Dwie godziny od wrzuty (23:42) i jest ok, dużo lepiej niż w dzień tzn. brak tej senności, na którą paradoksalnei liczyłem.
Zmienię tryb, bo teraz jest siedząco-pisząco, a pójdę się położyć-pooglądać, co bliższe jest mojej osobie w dzień dzisiaj.
Dziwnie mi się też pisze, taki zamglony mózg mam i ciężko, wydaje się, sklecić poprawnie brzmiące zdanie, użyć właściwych słów.
Podziel się posiłkiem, chamie
Pozdro !
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
A tak w ogóle to jak z dostępnością i ceną tej substancji ? Nie pytam o źródła, chodzi mi o to czy ceny chociaż trochę znormalniały i jak wygląda sytuacja na świecie z tą substancją, bo fanem pojebania serotoninowego po tramcu nie jestem, a sam O-DSMT niestety był w dość kosmicznej cenie i bardziej się opłacało sępić recki nawet prywatnie (sic !) niż kupować O-DSMT i się nim raczyć odmierzając stosowne dawki.
*Ciekawe czy inne leki przeciwpadaczkowe typu karbamazepina, gabapentyna, lamotrygina, itp mogą zastąpić klona - proszę o info jak ktoś wie i ma doświadczenie i sorry za off.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Kolego , O-DSMT to metabolit trampka, ten co grzeje gdy puści serotonina i noradrenalina z tramadolu.
Generalnie rzecz biorąc, w tym przypadku nie ma pobudzenia /serotoniny.
Zastanawiam sie, czy przypadkiem dzięki temu, ryzyko drgawek nie znika...
Ktoś coś wie na ten temat?
P.s
Substancja ta swego czasu była jedzona wielokrotnie , ze smartshopa w NL.
Zajebiscie za tym tęsknię, cudowna to używka
Tysiąc razy lepsza niż oryginalny tramwaj.
Żarłem kilka dni pod rzad, podbijając dawki o kilkaset mg i nawet powieka nie drgnęła. Oczywiście bez żadnego benzo.
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.