ODPOWIEDZ
  • 3232 / 915 / 5
Właśnie (21:30) wrzuciłem 40mg. Rano około 10 też poszło 40mg, które spowodowało kosmiczną senność. Brak skutków ubocznych w tej dawce, dawka kumulatywna 70mg spowodowała typową u mnie "gorączkę opioidową" - osłabienie, nudności, uczucie strucia.
Dwie godziny od wrzuty (23:42) i jest ok, dużo lepiej niż w dzień tzn. brak tej senności, na którą paradoksalnei liczyłem.
Zmienię tryb, bo teraz jest siedząco-pisząco, a pójdę się położyć-pooglądać, co bliższe jest mojej osobie w dzień dzisiaj.
Dziwnie mi się też pisze, taki zamglony mózg mam i ciężko, wydaje się, sklecić poprawnie brzmiące zdanie, użyć właściwych słów.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 303 / 39 / 0
Jak jest z padaką po tej substancji?
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 225 / 12 / 0
Ktoś testował tą wspaniałą substancję w celu uśpienia po 1/2 dobach z Władkiem ? Wg psychonautwiki, miks ten nie należy do ostatniego w życiu, ale chętnie przeczytam o doświadczeniach waszych ,bądź waszych znajomych.
Pozdro ! :halu:
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 2124 / 268 / 0
@Ćbvn nie polecam opio do uśpienia po władku, nie nadają się zbytnio. To nie są środki nasenne. Jeśli nie masz tolerancji, sen po opio będzie gorszy, najpewniej przyjdzie z opóxnieniem, a w ogóle to po większych dawkach władka możesz opio wcale nie poczuć. W sensie najwyżej wygładzą spidowa fazę po władku, niepokój wyeliminują, ale zgrzania nie będzie.
  • 9 / / 0
Do tego co kolega wyżej napisał oddałbym, że sam tramadol (którego metabolitem jest cząsteczka z tematu wątku) oddziałuje na serotonine i noradrenalinę, co w kontekście krajowego władka też może być mocno problematyczne
  • 2972 / 251 / 0
Ja bym unikał, na zwałę i spanie po spidzie to klonazepam albo jakiś TLPD najlepiej (tylko drugiego dnia nie poćpacie zbytnio bo blokuje dopaminę). tramadol sam w sobie wymaga (RDU here) zarzucenia klonazepamu* w dawce powyżej 300-400mg, do tego jest spidujący zanim zostanie przemielony przez wątrobę więc ja bym odpuścił takie coś na zwałę, chyba że nie ma nic lepszego pod ręką to taki mix może być, tylko pamiętać o klonie.

A tak w ogóle to jak z dostępnością i ceną tej substancji ? Nie pytam o źródła, chodzi mi o to czy ceny chociaż trochę znormalniały i jak wygląda sytuacja na świecie z tą substancją, bo fanem pojebania serotoninowego po tramcu nie jestem, a sam O-DSMT niestety był w dość kosmicznej cenie i bardziej się opłacało sępić recki nawet prywatnie (sic !) niż kupować O-DSMT i się nim raczyć odmierzając stosowne dawki.

*Ciekawe czy inne leki przeciwpadaczkowe typu karbamazepina, gabapentyna, lamotrygina, itp mogą zastąpić klona - proszę o info jak ktoś wie i ma doświadczenie i sorry za off.
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 225 / 12 / 0
@up
Kolego , O-DSMT to metabolit trampka, ten co grzeje gdy puści serotonina i noradrenalina z tramadolu.
Generalnie rzecz biorąc, w tym przypadku nie ma pobudzenia /serotoniny.

Zastanawiam sie, czy przypadkiem dzięki temu, ryzyko drgawek nie znika...

Ktoś coś wie na ten temat?

P.s
Substancja ta swego czasu była jedzona wielokrotnie , ze smartshopa w NL.
Zajebiscie za tym tęsknię, cudowna to używka 💚
Tysiąc razy lepsza niż oryginalny tramwaj.

Żarłem kilka dni pod rzad, podbijając dawki o kilkaset mg i nawet powieka nie drgnęła. Oczywiście bez żadnego benzo.
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.