Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 19 / 6 / 0
Po dwóch latach spodziewałabym sie albo bardzo obniżonej tolerancji albo w ogóle wyzerowanej. Jakbym była na twoim miejscu zaczęłabym od jakiejś malutkiej kreski, nawet z 3 razy mniejszej niż te co waliłeś w ciągach dzień w dzień. Po takiej jednej odczekać kilka minut i dopiero dociągnąć w razie potrzeby. A co do palenia zioła, radziłabym na pierwszy raz po takiej przerwie nie mieszać ze względu na krzywe jazdy sercowe jakie ci sie mogą wkręcić ;( ale jeśli już musisz to lepiej poczekać aż całe 3cmc na pewno sie wchłonęło do końca i palić po jednym buchu czekając między kolejnymi by na bieżąco kontrolować odczucia
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 115 / 9 / 0
15 marca 2026minx87 pisze:
jaka może być reakcja organizmu na przyjebanie po 2 latach przerwy trzymając sie normalnej dawki i palenie zioła w trakcie? kiedys walilem dzien w dzien glownie chodzi mi o to czy ogarne sam czy mnie wykreci
U mnie mj wycisza lęki i tachykardię, kwestia bardzo osobnicza.
  • 14 / 5 / 0
ja bym na sam koniec zasadzil THC wraz z innym jakims usypiaczem, jesli masz i w ten sposob konczyl zabawe

juz tak robilem, akurat mialem shota konopnego i w akompaniamencie z czterema piwkami, suplami nasennymi mnie rozlozylo
nie na dlugo, ale jednak pozwolilo przerwac impreze, a nie leciec do konca wora, a bylo blisko, bo juz mi puszczaly hamulce i lecialy dawki za dawka

ale na sam poczatek to bym sobie odpuscil

no i jak polecisz za mocno z dawkami, to i jedno i drugie cie zeschizuje

bedzie ciezko ogarnac faze na dwoch substancjach
  • 5288 / 948 / 0
Zależy jak kto reaguje .Ja to jak jakimś mocnym przepaliłem to policję w każdym samochodzie widziałem i do 6 lazilem z torba towaru po mieście bo każdy samochód to tajniaki byly . Ale ja to jestem anty ziołowy . Nawet solo mam krzywe wjazdy . Zależy też od odmiany. Jakieś Indici spoko ale sariva to makabra
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 10 / 2 / 0
na mnie jaranie pod wplywem 3 tylko dzwiga libido w sumie, schiz nigdy nie miałem a potrafie ustalić sobie że wale 1-2g i koniec nawet jak mam dyszke obok ale dzięki czegoś sie tam dowiedziałem
ODPOWIEDZ
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.