Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 25 / 7 / 0
Po dwóch latach spodziewałabym sie albo bardzo obniżonej tolerancji albo w ogóle wyzerowanej. Jakbym była na twoim miejscu zaczęłabym od jakiejś malutkiej kreski, nawet z 3 razy mniejszej niż te co waliłeś w ciągach dzień w dzień. Po takiej jednej odczekać kilka minut i dopiero dociągnąć w razie potrzeby. A co do palenia zioła, radziłabym na pierwszy raz po takiej przerwie nie mieszać ze względu na krzywe jazdy sercowe jakie ci sie mogą wkręcić ;( ale jeśli już musisz to lepiej poczekać aż całe 3cmc na pewno sie wchłonęło do końca i palić po jednym buchu czekając między kolejnymi by na bieżąco kontrolować odczucia
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 147 / 17 / 0
15 marca 2026minx87 pisze:
jaka może być reakcja organizmu na przyjebanie po 2 latach przerwy trzymając sie normalnej dawki i palenie zioła w trakcie? kiedys walilem dzien w dzien glownie chodzi mi o to czy ogarne sam czy mnie wykreci
U mnie mj wycisza lęki i tachykardię, kwestia bardzo osobnicza.
  • 14 / 5 / 0
ja bym na sam koniec zasadzil THC wraz z innym jakims usypiaczem, jesli masz i w ten sposob konczyl zabawe

juz tak robilem, akurat mialem shota konopnego i w akompaniamencie z czterema piwkami, suplami nasennymi mnie rozlozylo
nie na dlugo, ale jednak pozwolilo przerwac impreze, a nie leciec do konca wora, a bylo blisko, bo juz mi puszczaly hamulce i lecialy dawki za dawka

ale na sam poczatek to bym sobie odpuscil

no i jak polecisz za mocno z dawkami, to i jedno i drugie cie zeschizuje

bedzie ciezko ogarnac faze na dwoch substancjach
  • 5295 / 949 / 0
Zależy jak kto reaguje .Ja to jak jakimś mocnym przepaliłem to policję w każdym samochodzie widziałem i do 6 lazilem z torba towaru po mieście bo każdy samochód to tajniaki byly . Ale ja to jestem anty ziołowy . Nawet solo mam krzywe wjazdy . Zależy też od odmiany. Jakieś Indici spoko ale sariva to makabra
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 10 / 3 / 0
na mnie jaranie pod wplywem 3 tylko dzwiga libido w sumie, schiz nigdy nie miałem a potrafie ustalić sobie że wale 1-2g i koniec nawet jak mam dyszke obok ale dzięki czegoś sie tam dowiedziałem
  • 1 / / 0
Hej. to moj pierwszy post tutaj wiec nie wiem czy na dobrym dziale wstawiam.
Natomiast niedawno jak zwykle biorąc krysztal no nic sie nie działo i nie pamiętam za duzo z wtedy bo miałam jakas psychozę ze mi pamięć urwało xd. No i nagle rano to było jakoś z 7h po ostatniej kresce ( nie mam pojęcia dlaczego dopiero po takim czasie to sie pojawiło?) czuje ze mam takie napięte oczy i jakby mnie bola czułam jakby miały zaraz wylecieć, zauważyłam też ze za kazdym razem jak cpam to mam taki jakby wytrzeszcz oczu, zignorowałam to myśląc że samo przejdzie a chwilę potem oko zaczelo mnie tak boleć ze wydzierałam sie z bolu zrobilo mi sie tak słabo że myślałam ze zemdleje. Pojechałam do szpitala i w drodze juz na to jedno oko prawie nic nie widziałam byłam pewna że straciłam wzrok na zawsze. W szpitalu stwierdzili ze to może byc ostry atak jaskry i podali mi morfinę (myślę że dlatego ze obniza ciśnienie wewnatrzgalkowe) a dopiero kilka godzin pozniej przewiezli mnie na okulistykę i ponoc w badaniach wyszło wszystko w porządku, ale jak mierzyli mi ciśnienie w oczach to bylo tak na górnej granicy normy podejrzewam tez ze to właśnie przez morfinę, potem jeszcze przez kilka dni czułam że to oko mnie lekko boli i jest takie napięte ale na szczęście przeszło, zauważyłam też że jak sie rozgladam na boki to widze na obrzeżu mojego pola widzenia takie jakby czarne plamki? i obawiam sie ze to zostanie już mi na zawsze.
Po tej akcji dostalam bardzo duzego urazu do kryształu i myślałam że rzucę na dobre, bardzo bałam sie utraty wzroku, jednak cos do mnie przemówiło ze tylko sprobuje i ze od jednej kreski nic sie nie stanie, no i wzielam pierwszy raz to samo oko zaczelo mnie boleć ale tak leciutko, widziałam za mgła i widzialam ze oczy mają taki jakby wytrzeszcz jakby mialy zaraz wylecieć. Wystraszyłam sie bardzo że to kolejny atak ale na szczęście samo przeszło.
Zastanawia mnie co zrobić w takiej sytuacji i dlaczego akurat mi sie to przydarzyło bo nie słyszałam jeszcze o czyms takim, chciałabym dalej ćpać bo sprawia mi to frajdę ale co jak znowu stanie sie to samo? Zauważyłam też ze przy wciąganiu nosem jest to bardzo widoczne i wyraznie mi przeszkadza a przy oralu zdecydowanie mniej i wtedy też nie czuje bolu. Przy sniffie jest najgorzej a mega szkoda bo lubię tą formę podania. No i jestem ciekawa co teraz w takim razie, jak myślicie mogę ćpać dalej czy zdecydowanie nie? A może macie jakieś sposoby jak temu zapobiec ale żebym jednocześnie mogła zażywać i mieć z tego frajdę. Dajcie znac co myślicie bo jestem zalamana cala ta sytuacją chciałabym wciągnąć kreskę tak jak kiedyś a nie martwić sie ze stracę wzrok na stałe.
  • 18 / 3 / 0
Coś czuję, że bardzo chciałabyś usłyszeć złote rozwiązanie pozwalające na dalsze ćpanie beta-ketonów przy widocznych predyspozycjach do chorób oczu, co moim zdaniem jest bardzo ryzykowne i może doprowadzić do utraty widzenia. Ktoś mógłby spróbować wysilić się i spróbować ratowania beta-blokerami obniżającymi ciśnienie, ale to jeszcze gorsze combo mogące skończyć się tragicznie.

Co ja mógłbym radzić w tej sytuacji? Przerzucić się na substancje nie mające tak dużego wpływu na układ sercowo-naczyniowy. Wszelkie stymulanty odpadają kategorycznie. Masz przed sobą ważny wybór, a na szali jest Twoje zdrowie, przez co potencjalnie możesz żałować tej decyzji do końca swojego życia. Powodzenia i rozwagi życzę.
  • 802 / 137 / 0
@user8282727 szukając złotego środka na to, jak dalej ćpać środki które podnoszą ciśnienie, kiedy ewidentnie są dla ciebie silnym zagrożeniem i lądujesz po nich w szpitalu wykazujesz się jedynie skrajną głupotą. Ćpanie silnych stymulantów nie jest dla wszystkich, w sytuacji jak ktoś dostaje wręcz wytrzeszczu oczu świadczy to ewidentnie o tendencji do problemów z oczami i problemów z ciśnieniem na które NIE MA złotego środka i ćpając dalej możesz sobie jedynie w końcu zrobić nieodwracalne kuku.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 991 / 181 / 0
@user8282727 można stracić rękę albo nogę i jakoś się z tym pogodzić ale wzrok? Zastanów się dobrze bo ja mając wadę wzroku -11 bym oddał wszystko żeby mieć zdrowe oczy.Zostaw ten syf w spokoju albo Twoje życie po którejś zabawie to będzie jedna wielka ciemnia..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.