25 września 2025Devixo pisze: jak z dieta? nie wrzucasz za dużo wegli? probowałeś carnivore? co do badań to test całkowity, test wolny, estro, prolka, fsh, lh, dht, shbg.
a no i jak sa w normie to praktycznie nic to nie znaczy. mieć 300 ng/dl teścia "w normie" to tak jak mieć kikut zamiast nogi i mówić, że noga pełna i zdrowa![]()
co do siłowni to zrób sobie deload - czyli tydzień/dwa trenujesz z mniejsza objetościa lub/i intensywnościa treningu i około 50% mniejszymi cieżarami, aby sie zregenerować.
@Lotnik69
Cisza w tym temacie. Ludzie dalej tylko na psychotropach lecą ?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
11 marca 2026Stteetart pisze: Cisza w tym temacie. Ludzie dalej tylko na psychotropach lecą ?
ale ogolnie biore w dzien stack z nad+ i jakis tam pomocnicy, 2-3 shoty zwyklej przyprawy kurkumy z oliwą i na noc mel;atonine z cynkiem b6 tam troche nac jest, wklejałem kiedys
ale teraz zamowilem sobie prosdzek z prekursorem nad+, bo podobno samo nad+ jest za duze, aby sie w jelitach przecisnac czy cos
takie tam, nie jest to jakaś nieśmiertelność, spokojnie
ziolo jaralem sobie ponad rok niedawno, ale odstawiam bo nie bombi juz
i takie tam
Jajek od kur z wolnego wybiegu dużo spożywać na ogłupiającej substancji. A co nie warto ??
Ogólnie to tracę temat racetamow bo nie wiem do dzisiaj który jest lepszy czy fenylo czy amino
It's not going to be fun.
@PolskiLen
Zielsko to też gówno strasznie rozleniwia. Ja też ostatnio gałki trochę biore powiem ci dobra jest faza długa i ekonomiczna xd
It's not going to be fun.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.