Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 454 / 119 / 0
troche na zespol pozapiramidowy te objawy wygladaja. oczywiscie nie w formie ostrej.
tak swoja droga, baclofen przy odstawianiu GBL/GHB dziala jak substytut.
ale to ci gosc przepisal wtedy i tak z rozpedu bierzesz, czy trzyma cie na tym te 5 lat?
  • 12 / 4 / 0
wczorajKrwapilcy pisze:
No i tak chyba zrobię. Ale czy lekarzowi powiedzieć wprost co jest nie tak? Czy ubrać to w piórka?
Idź normalnie powiedz co i jak. Lekarz to nie pies, a ty nie jesteś jedynym narkomanem w tym kraju. Lekarza obowiązuje tajemnica lekarska jeśli cię to też martwi.
  • 744 / 129 / 0
Dokładnie @Krwapilcy, lekarz nie ma prawa zgłosić nigdzie tego, że coś tam sobie przyćpałeś. Zwłaszcza jeśli przychodzisz do niego z problemem na tle neurologicznym, który zauważyłeś po podaniu substancji stymulujących. Mój psychiatra normalnie wie, że brałam narkotyki, i jak byłam akurat wcześniej w sytuacji kiedy brałam mefedron, to na jedej wizycie mu się normalnie przyznałam, że w weekend brałam to i to. Jak chcesz faktycznie trafnej diagnozy i ewentualnego leczenia to nie możesz kłamać
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
  • 5 / / 0
wczorajfreezin9moon pisze:
troche na zespol pozapiramidowy te objawy wygladaja. oczywiscie nie w formie ostrej.
tak swoja droga, baclofen przy odstawianiu GBL/GHB dziala jak substytut.
ale to ci gosc przepisal wtedy i tak z rozpedu bierzesz, czy trzyma cie na tym te 5 lat?
To raczej ja sam sobie przepisałem, ale pomaga mi, no i nie zwiekszyłem dawki od tego czasu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.