Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
21 lutego 2026Krwapilcy pisze: No i tak chyba zrobię. Ale czy lekarzowi powiedzieć wprost co jest nie tak? Czy ubrać to w piórka?
Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
21 lutego 2026freezin9moon pisze: troche na zespol pozapiramidowy te objawy wygladaja. oczywiscie nie w formie ostrej.
tak swoja droga, baclofen przy odstawianiu GBL/GHB dziala jak substytut.
ale to ci gosc przepisal wtedy i tak z rozpedu bierzesz, czy trzyma cie na tym te 5 lat?
a już mi się receptory dopaminy zaczynały odmulać i na trzeźwo życie zaczęło być prawie znośne, obym nie żałował… (pewnie będę
I zaczyna się dorzucanie żeby go dostać a tu tylko noradrenalina szaleje potem tylko a w trakcie lub po przedawkowanie.
Szkoda, jebałbym tą sertrę by czuć w końcu jak człowiek ale jednak stabilizuje w lękach i nastroju a ciężko u mnie z tym i boję się że się posypie…
Dzien i noc jednak intensywne łącznie z przedawkowaniem, ALA, bisglicynian, agmatyna w tle, teraz stack mr happy będzie leciał + Alcar na odbudowę, mam nadzieje ze przyspieszy
Dla tych którzy mówią że feta się zmieniła teraz jest chujowa czy tam nie robi już tak jak ta kiedyś , to nie biorąc pod uwagę chujowch źródeł i tematów to nie feta się zmieniła tylko układ nagrody, układ neuroprzekaźników, sposób w jaki metabolizowana jest substancja(nie zgłębiałem ale z tego co wiem to inaczej młody organizm metabolizuje) i wiele rzeczy w mózgu się zmieniło więc change my mind albo lepiej change your mind heh;d nie które rzeczy już nie wrócą
Najlepszy sort jaki wspominam to właśnie czysta feta bez kofeiny, nawet tak samo wyglądała, jednak receptory zdrowsze i bez ssri, to miało pierdolniecie takie wyraźnie psychiczne flow, motywacja, chęci, libido w kosmos włos się języl na głowie
A teraz z odczuć no taka mocniejsza kwa przy 50-60mg, skupienie, więcej energii, łatwo się zabrać do czegoś, ale psychicznie lepiej byłem podjarany przed niż pod zazyciu bo robi robotę materiał na zdrową głowę to ma co zdziałać niestety ale u mnie tak głównie fizycznie bo psychicznie słabo myślę że przez sertraline i stan neuroprzekaźników, ciężki żywot politoksykomana;( chociaż 120 dni czysty byłem a od stimów to ze 160. a przy większych dawkach no rush czuć dopaminowy ale za duża kumulacja uboków już od noradrenaliny.
Tentin na mnie działa tak jak napisałeś powyżej a to lek z apteki. Nie mam fajerwerków po nim. Prawdo podobnie otrzymałeś towar iso prawoskrętny.
Co zmieni kofeina na pewno profil działania.
Synergia stymulująca- Obie substancje są stymulantami OUN. Ich połączenie sprawia, że sumaryczny efekt pobudzenia jest silniejszy niż suma ich oddzielnych działań.
amfetamina drastycznie zwiększa poziom dopaminy i noradrenaliny, podczas gdy kofeina blokuje receptory adenozyny (które normalnie działają hamująco). W rezultacie hamulce w układzie nerwowym zostają zwolnione.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.