Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
21 lutego 2026Krwapilcy pisze: No i tak chyba zrobię. Ale czy lekarzowi powiedzieć wprost co jest nie tak? Czy ubrać to w piórka?
21 lutego 2026freezin9moon pisze: troche na zespol pozapiramidowy te objawy wygladaja. oczywiscie nie w formie ostrej.
tak swoja droga, baclofen przy odstawianiu GBL/GHB dziala jak substytut.
ale to ci gosc przepisal wtedy i tak z rozpedu bierzesz, czy trzyma cie na tym te 5 lat?
a już mi się receptory dopaminy zaczynały odmulać i na trzeźwo życie zaczęło być prawie znośne, obym nie żałował… (pewnie będę
I zaczyna się dorzucanie żeby go dostać a tu tylko noradrenalina szaleje potem tylko a w trakcie lub po przedawkowanie.
Szkoda, jebałbym tą sertrę by czuć w końcu jak człowiek ale jednak stabilizuje w lękach i nastroju a ciężko u mnie z tym i boję się że się posypie…
Dzien i noc jednak intensywne łącznie z przedawkowaniem, ALA, bisglicynian, agmatyna w tle, teraz stack mr happy będzie leciał + Alcar na odbudowę, mam nadzieje ze przyspieszy
Dla tych którzy mówią że feta się zmieniła teraz jest chujowa czy tam nie robi już tak jak ta kiedyś , to nie biorąc pod uwagę chujowch źródeł i tematów to nie feta się zmieniła tylko układ nagrody, układ neuroprzekaźników, sposób w jaki metabolizowana jest substancja(nie zgłębiałem ale z tego co wiem to inaczej młody organizm metabolizuje) i wiele rzeczy w mózgu się zmieniło więc change my mind albo lepiej change your mind heh;d nie które rzeczy już nie wrócą
Najlepszy sort jaki wspominam to właśnie czysta feta bez kofeiny, nawet tak samo wyglądała, jednak receptory zdrowsze i bez ssri, to miało pierdolniecie takie wyraźnie psychiczne flow, motywacja, chęci, libido w kosmos włos się języl na głowie
A teraz z odczuć no taka mocniejsza kwa przy 50-60mg, skupienie, więcej energii, łatwo się zabrać do czegoś, ale psychicznie lepiej byłem podjarany przed niż pod zazyciu bo robi robotę materiał na zdrową głowę to ma co zdziałać niestety ale u mnie tak głównie fizycznie bo psychicznie słabo myślę że przez sertraline i stan neuroprzekaźników, ciężki żywot politoksykomana;( chociaż 120 dni czysty byłem a od stimów to ze 160. a przy większych dawkach no rush czuć dopaminowy ale za duża kumulacja uboków już od noradrenaliny.
Tentin na mnie działa tak jak napisałeś powyżej a to lek z apteki. Nie mam fajerwerków po nim. Prawdo podobnie otrzymałeś towar iso prawoskrętny.
Co zmieni kofeina na pewno profil działania.
Synergia stymulująca- Obie substancje są stymulantami OUN. Ich połączenie sprawia, że sumaryczny efekt pobudzenia jest silniejszy niż suma ich oddzielnych działań.
amfetamina drastycznie zwiększa poziom dopaminy i noradrenaliny, podczas gdy kofeina blokuje receptory adenozyny (które normalnie działają hamująco). W rezultacie hamulce w układzie nerwowym zostają zwolnione.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.