Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 456 / 119 / 0
troche na zespol pozapiramidowy te objawy wygladaja. oczywiscie nie w formie ostrej.
tak swoja droga, baclofen przy odstawianiu GBL/GHB dziala jak substytut.
ale to ci gosc przepisal wtedy i tak z rozpedu bierzesz, czy trzyma cie na tym te 5 lat?
  • 12 / 4 / 0
21 lutego 2026Krwapilcy pisze:
No i tak chyba zrobię. Ale czy lekarzowi powiedzieć wprost co jest nie tak? Czy ubrać to w piórka?
Idź normalnie powiedz co i jak. Lekarz to nie pies, a ty nie jesteś jedynym narkomanem w tym kraju. Lekarza obowiązuje tajemnica lekarska jeśli cię to też martwi.
  • 757 / 130 / 0
Dokładnie @Krwapilcy, lekarz nie ma prawa zgłosić nigdzie tego, że coś tam sobie przyćpałeś. Zwłaszcza jeśli przychodzisz do niego z problemem na tle neurologicznym, który zauważyłeś po podaniu substancji stymulujących. Mój psychiatra normalnie wie, że brałam narkotyki, i jak byłam akurat wcześniej w sytuacji kiedy brałam mefedron, to na jedej wizycie mu się normalnie przyznałam, że w weekend brałam to i to. Jak chcesz faktycznie trafnej diagnozy i ewentualnego leczenia to nie możesz kłamać
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
  • 5 / / 0
21 lutego 2026freezin9moon pisze:
troche na zespol pozapiramidowy te objawy wygladaja. oczywiscie nie w formie ostrej.
tak swoja droga, baclofen przy odstawianiu GBL/GHB dziala jak substytut.
ale to ci gosc przepisal wtedy i tak z rozpedu bierzesz, czy trzyma cie na tym te 5 lat?
To raczej ja sam sobie przepisałem, ale pomaga mi, no i nie zwiekszyłem dawki od tego czasu.
  • 537 / 16 / 0
120 dni czysty od alko, 150 dni od stymulantów i 200 dni od morfiny póki co jeszcze ale mam nawrót i towar jednak zamówiłem…jak już nie dałem rady się oprzeć to chociaż czystą fetę z potwierdzeniem z labu.. chce się uczyć po niej postaram się doustnie przyjmować, chociaż z moim stażem i skłonnościami obawiam się, że mnie poniesie a w najgorszym przypadku skończę w temacie feta rekordy sexu/masturbacji… pojebane ale ta przyjemność jest nie do podrobienia i na wspomnienia przyjemności tego stanu aż mnie skręca… ale za to niszczy przeokrutnie…
a już mi się receptory dopaminy zaczynały odmulać i na trzeźwo życie zaczęło być prawie znośne, obym nie żałował… (pewnie będę 😒)
  • 2117 / 267 / 0
@kwasiarz Porób sobie kapsułki żelatynowe używaj tylko PO i nie wal snifem. A będzie dobrze :) I staraj się dziennie nie przekraczać 60mg/24h pamiętaj o jedzeniu spaniu nawodnieniu, witaminach i elektrolitach. Pamiętaj że czysta amfetamina działa inaczej niż mixy z kofeiną!!
  • 537 / 16 / 0
Szczerze się zawiodłem, wiem że materiał klasa, inni wniebowzięci, ja zaś brak czegoś czułem, jakby psychicznie mnie nie robiło tylko fizycznie, obawiam się że to sprawka sertraliny - spotkałem się z opiniami osób pisze że do ,SSRI speed jest miód!, - jak dla mnie zabiera to co najlepsze czyli ten psychiczny high.
I zaczyna się dorzucanie żeby go dostać a tu tylko noradrenalina szaleje potem tylko a w trakcie lub po przedawkowanie.
Szkoda, jebałbym tą sertrę by czuć w końcu jak człowiek ale jednak stabilizuje w lękach i nastroju a ciężko u mnie z tym i boję się że się posypie…
Dzien i noc jednak intensywne łącznie z przedawkowaniem, ALA, bisglicynian, agmatyna w tle, teraz stack mr happy będzie leciał + Alcar na odbudowę, mam nadzieje ze przyspieszy

Dla tych którzy mówią że feta się zmieniła teraz jest chujowa czy tam nie robi już tak jak ta kiedyś , to nie biorąc pod uwagę chujowch źródeł i tematów to nie feta się zmieniła tylko układ nagrody, układ neuroprzekaźników, sposób w jaki metabolizowana jest substancja(nie zgłębiałem ale z tego co wiem to inaczej młody organizm metabolizuje) i wiele rzeczy w mózgu się zmieniło więc change my mind albo lepiej change your mind heh;d nie które rzeczy już nie wrócą
  • 2117 / 267 / 0
Na 100mg AMP dodaj 200mg kofeiny powinno być si proporcja 1:2 i wtedy opisz swoje doświadczenie.
ps
Ja robiąc mixa na 1g AMP dodaje 500mg glukozy + 500 kofeiny.
  • 537 / 16 / 0
Tak z ciekawości co to może zmienić?
Najlepszy sort jaki wspominam to właśnie czysta feta bez kofeiny, nawet tak samo wyglądała, jednak receptory zdrowsze i bez ssri, to miało pierdolniecie takie wyraźnie psychiczne flow, motywacja, chęci, libido w kosmos włos się języl na głowie
A teraz z odczuć no taka mocniejsza kwa przy 50-60mg, skupienie, więcej energii, łatwo się zabrać do czegoś, ale psychicznie lepiej byłem podjarany przed niż pod zazyciu bo robi robotę materiał na zdrową głowę to ma co zdziałać niestety ale u mnie tak głównie fizycznie bo psychicznie słabo myślę że przez sertraline i stan neuroprzekaźników, ciężki żywot politoksykomana;( chociaż 120 dni czysty byłem a od stimów to ze 160. a przy większych dawkach no rush czuć dopaminowy ale za duża kumulacja uboków już od noradrenaliny.
  • 2117 / 267 / 0
@kwasiarz Niektóre SSRI (szczególnie fluoksetyna i paroksetyna) hamują enzym CYP2D6, który odpowiada za rozkład amfetaminy w organizmie. Może to prowadzić do niebezpiecznego wzrostu stężenia amfetaminy we krwi, nasilając jej toksyczność.

Tentin na mnie działa tak jak napisałeś powyżej a to lek z apteki. Nie mam fajerwerków po nim. Prawdo podobnie otrzymałeś towar iso prawoskrętny.

Co zmieni kofeina na pewno profil działania.
Synergia stymulująca- Obie substancje są stymulantami OUN. Ich połączenie sprawia, że sumaryczny efekt pobudzenia jest silniejszy niż suma ich oddzielnych działań.
amfetamina drastycznie zwiększa poziom dopaminy i noradrenaliny, podczas gdy kofeina blokuje receptory adenozyny (które normalnie działają hamująco). W rezultacie hamulce w układzie nerwowym zostają zwolnione.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.