Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2884 / 624 / 0
Ma działać 4-5h, 15-30 minut comeupu i około godzina peaku.

Threshold ~10mg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 2884 / 624 / 0
Nikt nie testuje? Tanie, widziałem 15 Euro za 0.5g.
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 274 / 66 / 0
Tanie i do bani. Myślałem że będzie kozak jak za strach czasów pcpr z grupą metoksy i oxo. A jedyne efekty to lekki plusz w głowie i wyostrzenie kolorków. Na razie tyle dalsze testy niebawem.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 55 / 13 / 0
Mi tam spasiło, trochę jak kox jak się wali w mniejszych dawkach (20-30mg) co 2-3h p.o. Przy większych ilościach trochę wchodzi nieogar, po nosie żre nieprzyjemnie, jednak do klubu małe dawki na sylwka co kilka godzin sprawdziły się idealnie. Do tego wypiłem gdzieś 3 małe piwka przez noc, fajnie się tańczyło i rozmawiało z innymi. Jednak dysjo bym się tu nie doszukiwał, bardziej stymulację i polepszony odbiór muzy, przy czym nie jest się aż tak bardzo uwalonym. Daje energii na pewno, całkiem fajne przy dobrym dozowaniu.
  • 274 / 66 / 0
Wystrugam coś jeszcze testując tą substancję łącznie pochłonąłem 1 gram i napisze o tym tak.
Jako dysocjant ma umiarkowaną siłę działania w przedziale od 30-60 mg większy dawek nie testowałem ponieważ nie miało by to sensu. Moc nie rośnie z ilością co bardzo mnie zdziwiło.
Nie wiem jak by ktoś walnął 100mg na raz efekty nie były by zaskakująco mocniejsze od 50 a większe dawki to już bardzo zły pomysł z związku na cenę i zdrowie.
Efekty sniffem pojawiają się szybko ale są wyjątkowo subtelne jak na tą klasę narkotyków.
Na duży plus można zaliczyć niskie ogłupienie. Wyostrzenie barw i kolorów. Poprawa humoru pojawia się ta pluszowość i kokon otaczający nas w szczelnym nie dającym się wytrącić z równowagi spokoju i dobrym humorze. Świetny na imprezy i do towarzystwa przez po prawe humoru i wyostrzenie kolorów. Umiarkowanie dodaje energii chęci do poruszania się ale nie w robotyczny sposób tylko naturalny luz.
Czas działania u mnie zamykał się mniej więcej w 6 godzin od podania więc jest spoko.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.