Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Threshold ~10mg
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
It's not going to be fun.
Jako dysocjant ma umiarkowaną siłę działania w przedziale od 30-60 mg większy dawek nie testowałem ponieważ nie miało by to sensu. Moc nie rośnie z ilością co bardzo mnie zdziwiło.
Nie wiem jak by ktoś walnął 100mg na raz efekty nie były by zaskakująco mocniejsze od 50 a większe dawki to już bardzo zły pomysł z związku na cenę i zdrowie.
Efekty sniffem pojawiają się szybko ale są wyjątkowo subtelne jak na tą klasę narkotyków.
Na duży plus można zaliczyć niskie ogłupienie. Wyostrzenie barw i kolorów. Poprawa humoru pojawia się ta pluszowość i kokon otaczający nas w szczelnym nie dającym się wytrącić z równowagi spokoju i dobrym humorze. Świetny na imprezy i do towarzystwa przez po prawe humoru i wyostrzenie kolorów. Umiarkowanie dodaje energii chęci do poruszania się ale nie w robotyczny sposób tylko naturalny luz.
Czas działania u mnie zamykał się mniej więcej w 6 godzin od podania więc jest spoko.
It's not going to be fun.
Znowu zamówiłem pół gieta, mam zamiar zarzucać najpierw trochę czystego w dawkach 30-50mg p.o. a potem pomiksować trochę z 2-fdck, lecz tym razem w domu. Ostatnio czyste sprawdziło się na imprezkę znakomicie w małych dawkach 30-40mg dorzucane co 2-3 godziny i do tego ze 2-3 piwka i kilka lufek dobrego palenia. Ani nie było nieogaru, dobra stymulacja, o wiele łatwiej się wczuć w muzę, taniec lepszy niż na Mce, do tego gadka w miarę trzeźwa, daje do odwagi na pewno, nawet podbijałem do jakichś panien (zazwyczaj jest na odwrót) i brak problemów z koordynacją.
Zdam raport z kolejnej sesji - domowej.
Teraz mogę tylko sobię pograć w gierkę i ze znajomymi i posłuchać muzyki, ogólnie to niezły KOCUR ten MXPCP, pazury ma. Tylko jak bym nie miał doświadczenia i wiedzy to bym nawet nie próbował takich rzeczy - tylko dla wyjadaczy.
Jest pluszowo, czuję się opatulony kocem od środka. Ogólnie jest zajebiście może nawet lepiej niż na MXE tylko bardziej w stronę ciepełka i ogólnej zajebistości niż wizualizacji, te pojawiają się w postaciach wyostrzonych kolorów. pluszowości . Chociaż to brałem dawno temu i prawie bez tolerancji.
Czas zapalić....
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.