Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Threshold ~10mg
It's not going to be fun.
Jako dysocjant ma umiarkowaną siłę działania w przedziale od 30-60 mg większy dawek nie testowałem ponieważ nie miało by to sensu. Moc nie rośnie z ilością co bardzo mnie zdziwiło.
Nie wiem jak by ktoś walnął 100mg na raz efekty nie były by zaskakująco mocniejsze od 50 a większe dawki to już bardzo zły pomysł z związku na cenę i zdrowie.
Efekty sniffem pojawiają się szybko ale są wyjątkowo subtelne jak na tą klasę narkotyków.
Na duży plus można zaliczyć niskie ogłupienie. Wyostrzenie barw i kolorów. Poprawa humoru pojawia się ta pluszowość i kokon otaczający nas w szczelnym nie dającym się wytrącić z równowagi spokoju i dobrym humorze. Świetny na imprezy i do towarzystwa przez po prawe humoru i wyostrzenie kolorów. Umiarkowanie dodaje energii chęci do poruszania się ale nie w robotyczny sposób tylko naturalny luz.
Czas działania u mnie zamykał się mniej więcej w 6 godzin od podania więc jest spoko.
It's not going to be fun.
Znowu zamówiłem pół gieta, mam zamiar zarzucać najpierw trochę czystego w dawkach 30-50mg p.o. a potem pomiksować trochę z 2-fdck, lecz tym razem w domu. Ostatnio czyste sprawdziło się na imprezkę znakomicie w małych dawkach 30-40mg dorzucane co 2-3 godziny i do tego ze 2-3 piwka i kilka lufek dobrego palenia. Ani nie było nieogaru, dobra stymulacja, o wiele łatwiej się wczuć w muzę, taniec lepszy niż na Mce, do tego gadka w miarę trzeźwa, daje do odwagi na pewno, nawet podbijałem do jakichś panien (zazwyczaj jest na odwrót) i brak problemów z koordynacją.
Zdam raport z kolejnej sesji - domowej.
Teraz mogę tylko sobię pograć w gierkę i ze znajomymi i posłuchać muzyki, ogólnie to niezły KOCUR ten MXPCP, pazury ma. Tylko jak bym nie miał doświadczenia i wiedzy to bym nawet nie próbował takich rzeczy - tylko dla wyjadaczy.
Jest pluszowo, czuję się opatulony kocem od środka. Ogólnie jest zajebiście może nawet lepiej niż na MXE tylko bardziej w stronę ciepełka i ogólnej zajebistości niż wizualizacji, te pojawiają się w postaciach wyostrzonych kolorów. pluszowości . Chociaż to brałem dawno temu i prawie bez tolerancji.
Czas zapalić....
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.