02 lutego 2026tosieniedzieje pisze: Standardowo beta ketony na dobry maraton seksualny, gwarantowany jak od razu posypiemy klientce.
Może ktoś ma takie same odczucia jak ja?
A może ktoś wie dlaczego mam inaczej niż większość?
Jeśli tak , to beta ketonami czy jakaś amfa, alkoholem w nadmiarze można spierdolić relacje .
Najlepiej to pierdolnac we dwoję MDMA czy 2cb - to jest przepis na zakochanie
A jak się dłużej znamy to można już i inne rzeczy dawać by się lepiej poznać hehe
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
11 lutego 2026wszystkododupy pisze:No czy ja wiem? U mnie libido po beta ketonach nie istnieje, a osiągnąć orgazm graniczy z cudem. Chociaż może i masz rację, bo jak do tej pory spotkałam się tylko z jedną dziewczyną, która po zażyciu bk ma tak samo jak ja. Wszyscy pozostali chwalą się, że po tym taki zajebisty seks.02 lutego 2026tosieniedzieje pisze: Standardowo beta ketony na dobry maraton seksualny, gwarantowany jak od razu posypiemy klientce.
Może ktoś ma takie same odczucia jak ja?
A może ktoś wie dlaczego mam inaczej niż większość?
11 lutego 2026ledzeppelin2 pisze: To zależy czy mamy wobec niej jakieś większe zamiary.
Jeśli tak , to beta ketonami czy jakaś amfa, alkoholem w nadmiarze można spierdolić relacje .
Najlepiej to pierdolnac we dwoję MDMA czy 2cb - to jest przepis na zakochanie
A jak się dłużej znamy to można już i inne rzeczy dawać by się lepiej poznać hehe
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.