02 lutego 2026tosieniedzieje pisze: Standardowo beta ketony na dobry maraton seksualny, gwarantowany jak od razu posypiemy klientce.
Może ktoś ma takie same odczucia jak ja?
A może ktoś wie dlaczego mam inaczej niż większość?
Jeśli tak , to beta ketonami czy jakaś amfa, alkoholem w nadmiarze można spierdolić relacje .
Najlepiej to pierdolnac we dwoję MDMA czy 2cb - to jest przepis na zakochanie
A jak się dłużej znamy to można już i inne rzeczy dawać by się lepiej poznać hehe
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
11 lutego 2026wszystkododupy pisze:No czy ja wiem? U mnie libido po beta ketonach nie istnieje, a osiągnąć orgazm graniczy z cudem. Chociaż może i masz rację, bo jak do tej pory spotkałam się tylko z jedną dziewczyną, która po zażyciu bk ma tak samo jak ja. Wszyscy pozostali chwalą się, że po tym taki zajebisty seks.02 lutego 2026tosieniedzieje pisze: Standardowo beta ketony na dobry maraton seksualny, gwarantowany jak od razu posypiemy klientce.
Może ktoś ma takie same odczucia jak ja?
A może ktoś wie dlaczego mam inaczej niż większość?
11 lutego 2026ledzeppelin2 pisze: To zależy czy mamy wobec niej jakieś większe zamiary.
Jeśli tak , to beta ketonami czy jakaś amfa, alkoholem w nadmiarze można spierdolić relacje .
Najlepiej to pierdolnac we dwoję MDMA czy 2cb - to jest przepis na zakochanie
A jak się dłużej znamy to można już i inne rzeczy dawać by się lepiej poznać hehe
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.