02 lutego 2026tosieniedzieje pisze: Standardowo beta ketony na dobry maraton seksualny, gwarantowany jak od razu posypiemy klientce.
Może ktoś ma takie same odczucia jak ja?
A może ktoś wie dlaczego mam inaczej niż większość?
Jeśli tak , to beta ketonami czy jakaś amfa, alkoholem w nadmiarze można spierdolić relacje .
Najlepiej to pierdolnac we dwoję MDMA czy 2cb - to jest przepis na zakochanie
A jak się dłużej znamy to można już i inne rzeczy dawać by się lepiej poznać hehe
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
11 lutego 2026wszystkododupy pisze:No czy ja wiem? U mnie libido po beta ketonach nie istnieje, a osiągnąć orgazm graniczy z cudem. Chociaż może i masz rację, bo jak do tej pory spotkałam się tylko z jedną dziewczyną, która po zażyciu bk ma tak samo jak ja. Wszyscy pozostali chwalą się, że po tym taki zajebisty seks.02 lutego 2026tosieniedzieje pisze: Standardowo beta ketony na dobry maraton seksualny, gwarantowany jak od razu posypiemy klientce.
Może ktoś ma takie same odczucia jak ja?
A może ktoś wie dlaczego mam inaczej niż większość?
11 lutego 2026ledzeppelin2 pisze: To zależy czy mamy wobec niej jakieś większe zamiary.
Jeśli tak , to beta ketonami czy jakaś amfa, alkoholem w nadmiarze można spierdolić relacje .
Najlepiej to pierdolnac we dwoję MDMA czy 2cb - to jest przepis na zakochanie
A jak się dłużej znamy to można już i inne rzeczy dawać by się lepiej poznać hehe
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.