Odstawiała biorąc 43.5mg przez 10 dni po czym przestała brać całkowicie.
Skarży się na szybkie bicie serca momentami, i wymiotuje, moim osobistym zdaniem za szybko odstawiła lek, jak ona może najlepiej sobie pomóc w tej sytuacji?
Ma się przemęczyć dwa tygodnie czyy
((((Jeśli zły dział to przepraszam najmocniej, choć skarży się w tak spanikowanym tonie że w pierwszej reakcji postanowiłem napisać tutaj)))
08 stycznia 2026CoolRastaCool pisze: Przyjaciółka brała 75mg pregaby raz dziennie 4 msc
Odstawiała biorąc 43.5mg przez 10 dni po czym przestała brać całkowicie.
Skarży się na szybkie bicie serca momentami, i wymiotuje, moim osobistym zdaniem za szybko odstawiła lek, jak ona może najlepiej sobie pomóc w tej sytuacji?
Ma się przemęczyć dwa tygodnie czyy
((((Jeśli zły dział to przepraszam najmocniej, choć skarży się w tak spanikowanym tonie że w pierwszej reakcji postanowiłem napisać tutaj)))
Mam mały problem
Brałem clony jakieś 4 msc
Dawka 2mg dziennie
Okazało się że ktoś po imprezie mi wziął opakowanie i nie mam nic
Czy mogę się spodziewać padaki w najbliższych dniach?
Chodzi o to, że boję się jeździć autem
Mam pregabaline
Ew fenibut z dwa dni
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.