Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 174 / 27 / 0
Przyjaciółka brała 75mg pregaby raz dziennie 4 msc
Odstawiała biorąc 43.5mg przez 10 dni po czym przestała brać całkowicie.
Skarży się na szybkie bicie serca momentami, i wymiotuje, moim osobistym zdaniem za szybko odstawiła lek, jak ona może najlepiej sobie pomóc w tej sytuacji?
Ma się przemęczyć dwa tygodnie czyy
((((Jeśli zły dział to przepraszam najmocniej, choć skarży się w tak spanikowanym tonie że w pierwszej reakcji postanowiłem napisać tutaj)))
  • 708 / 121 / 0
Nie odstawia się takich leków bez pomocy psychiatry. Powinna to skonsultować z lekarzem, zwłaszcza przy takich objawach. Odstawianie leków na własną rękę generalnie tak się często kończy
  • 84 / 21 / 0
08 stycznia 2026CoolRastaCool pisze:
Przyjaciółka brała 75mg pregaby raz dziennie 4 msc
Odstawiała biorąc 43.5mg przez 10 dni po czym przestała brać całkowicie.
Skarży się na szybkie bicie serca momentami, i wymiotuje, moim osobistym zdaniem za szybko odstawiła lek, jak ona może najlepiej sobie pomóc w tej sytuacji?
Ma się przemęczyć dwa tygodnie czyy
((((Jeśli zły dział to przepraszam najmocniej, choć skarży się w tak spanikowanym tonie że w pierwszej reakcji postanowiłem napisać tutaj)))
75mg to serio mało, i jeszcze taper do tego, koleżanka musi mieć mocną nerwice. L-theanina/waleriana/indica pomoże, a przede wszystkim świadomość, że nic się nie dzieje, to tylko lekkie efekty odstawienne, takie dawki serio nie mogą zrobić krzywdy i te problemy szybko mijają, 2-3 dni i będzie jak nowa (czyli jak przed początkiem leczenia 🙂).
  • 990 / 238 / 0
J/w do tego mocne napary z melisy. hydroksyzyna jak ma.
  • 174 / 27 / 0
dziękuje wam bardzo za odpowiedzi! po 3 dniach była jak nowa rzeczywiście! btw, nie sądzicie że strasznie lekką ręką lekarze wypisują ten lek? mam wrażenie że wśród psychiatrów stał się on remedium na wszystko
  • 4983 / 879 / 0
Tak właśnie jest, nie wiem dlaczego ale lek jest już długo na rynku, fora jak hyperreal dają wiedzę jak wygląda sytuacja z pregabalina jednak ona nadal jest kwalifikowana według psychiatrow jako nie uzależniająca.
  • 11 / / 0
Hejo
Mam mały problem
Brałem clony jakieś 4 msc
Dawka 2mg dziennie
Okazało się że ktoś po imprezie mi wziął opakowanie i nie mam nic
Czy mogę się spodziewać padaki w najbliższych dniach?
Chodzi o to, że boję się jeździć autem
Mam pregabaline
Ew fenibut z dwa dni
  • 12 / / 0
Najlepiej pamiętać o nawodnieniu i elektrolitach i jedzeniu, pomimo, że często występuje jadłowstręt trzeba się zmusić żeby wrzucić cokolwiek pożywnego, choćby jogurt i owoce. Fajnym patentem jest robienie szejków: mleko, GAINER, a do tego owoce i np. płatki owsiane, siemię lniane, płatki jaglane. W formie płynnej łatwiej wchodzi.
Uwaga! Użytkownik IrbisSniezny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5841 / 1211 / 43
24 stycznia 2026Asapbobo pisze:
Hejo
Mam mały problem
Brałem clony jakieś 4 msc
Dawka 2mg dziennie
Okazało się że ktoś po imprezie mi wziął opakowanie i nie mam nic
Czy mogę się spodziewać padaki w najbliższych dniach?
Chodzi o to, że boję się jeździć autem
Mam pregabaline
Ew fenibut z dwa dni
Jak najbardziej. Padaka jest możliwa.Udaj się do lekarza i mu opowiedz o tym. Jak najszybciej. Choć jeśli masz fenia i pręgę może nie być tak źle. Znam ten ból z autopsji. Efekty odstawienia mogą ciągnąć się miesiącami.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.