Odstawiała biorąc 43.5mg przez 10 dni po czym przestała brać całkowicie.
Skarży się na szybkie bicie serca momentami, i wymiotuje, moim osobistym zdaniem za szybko odstawiła lek, jak ona może najlepiej sobie pomóc w tej sytuacji?
Ma się przemęczyć dwa tygodnie czyy
((((Jeśli zły dział to przepraszam najmocniej, choć skarży się w tak spanikowanym tonie że w pierwszej reakcji postanowiłem napisać tutaj)))
08 stycznia 2026CoolRastaCool pisze: Przyjaciółka brała 75mg pregaby raz dziennie 4 msc
Odstawiała biorąc 43.5mg przez 10 dni po czym przestała brać całkowicie.
Skarży się na szybkie bicie serca momentami, i wymiotuje, moim osobistym zdaniem za szybko odstawiła lek, jak ona może najlepiej sobie pomóc w tej sytuacji?
Ma się przemęczyć dwa tygodnie czyy
((((Jeśli zły dział to przepraszam najmocniej, choć skarży się w tak spanikowanym tonie że w pierwszej reakcji postanowiłem napisać tutaj)))
Mam mały problem
Brałem clony jakieś 4 msc
Dawka 2mg dziennie
Okazało się że ktoś po imprezie mi wziął opakowanie i nie mam nic
Czy mogę się spodziewać padaki w najbliższych dniach?
Chodzi o to, że boję się jeździć autem
Mam pregabaline
Ew fenibut z dwa dni
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.