Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 174 / 27 / 0
Przyjaciółka brała 75mg pregaby raz dziennie 4 msc
Odstawiała biorąc 43.5mg przez 10 dni po czym przestała brać całkowicie.
Skarży się na szybkie bicie serca momentami, i wymiotuje, moim osobistym zdaniem za szybko odstawiła lek, jak ona może najlepiej sobie pomóc w tej sytuacji?
Ma się przemęczyć dwa tygodnie czyy
((((Jeśli zły dział to przepraszam najmocniej, choć skarży się w tak spanikowanym tonie że w pierwszej reakcji postanowiłem napisać tutaj)))
  • 771 / 135 / 0
Nie odstawia się takich leków bez pomocy psychiatry. Powinna to skonsultować z lekarzem, zwłaszcza przy takich objawach. Odstawianie leków na własną rękę generalnie tak się często kończy
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
  • 88 / 22 / 0
08 stycznia 2026CoolRastaCool pisze:
Przyjaciółka brała 75mg pregaby raz dziennie 4 msc
Odstawiała biorąc 43.5mg przez 10 dni po czym przestała brać całkowicie.
Skarży się na szybkie bicie serca momentami, i wymiotuje, moim osobistym zdaniem za szybko odstawiła lek, jak ona może najlepiej sobie pomóc w tej sytuacji?
Ma się przemęczyć dwa tygodnie czyy
((((Jeśli zły dział to przepraszam najmocniej, choć skarży się w tak spanikowanym tonie że w pierwszej reakcji postanowiłem napisać tutaj)))
75mg to serio mało, i jeszcze taper do tego, koleżanka musi mieć mocną nerwice. L-theanina/waleriana/indica pomoże, a przede wszystkim świadomość, że nic się nie dzieje, to tylko lekkie efekty odstawienne, takie dawki serio nie mogą zrobić krzywdy i te problemy szybko mijają, 2-3 dni i będzie jak nowa (czyli jak przed początkiem leczenia 🙂).
  • 990 / 238 / 0
J/w do tego mocne napary z melisy. hydroksyzyna jak ma.
  • 174 / 27 / 0
dziękuje wam bardzo za odpowiedzi! po 3 dniach była jak nowa rzeczywiście! btw, nie sądzicie że strasznie lekką ręką lekarze wypisują ten lek? mam wrażenie że wśród psychiatrów stał się on remedium na wszystko
  • 5023 / 888 / 0
Tak właśnie jest, nie wiem dlaczego ale lek jest już długo na rynku, fora jak hyperreal dają wiedzę jak wygląda sytuacja z pregabalina jednak ona nadal jest kwalifikowana według psychiatrow jako nie uzależniająca.
Uwaga! Użytkownik serotoninowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Hejo
Mam mały problem
Brałem clony jakieś 4 msc
Dawka 2mg dziennie
Okazało się że ktoś po imprezie mi wziął opakowanie i nie mam nic
Czy mogę się spodziewać padaki w najbliższych dniach?
Chodzi o to, że boję się jeździć autem
Mam pregabaline
Ew fenibut z dwa dni
  • 12 / 1 / 0
Najlepiej pamiętać o nawodnieniu i elektrolitach i jedzeniu, pomimo, że często występuje jadłowstręt trzeba się zmusić żeby wrzucić cokolwiek pożywnego, choćby jogurt i owoce. Fajnym patentem jest robienie szejków: mleko, GAINER, a do tego owoce i np. płatki owsiane, siemię lniane, płatki jaglane. W formie płynnej łatwiej wchodzi.
Uwaga! Użytkownik IrbisSniezny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5856 / 1212 / 43
24 stycznia 2026Asapbobo pisze:
Hejo
Mam mały problem
Brałem clony jakieś 4 msc
Dawka 2mg dziennie
Okazało się że ktoś po imprezie mi wziął opakowanie i nie mam nic
Czy mogę się spodziewać padaki w najbliższych dniach?
Chodzi o to, że boję się jeździć autem
Mam pregabaline
Ew fenibut z dwa dni
Jak najbardziej. Padaka jest możliwa.Udaj się do lekarza i mu opowiedz o tym. Jak najszybciej. Choć jeśli masz fenia i pręgę może nie być tak źle. Znam ten ból z autopsji. Efekty odstawienia mogą ciągnąć się miesiącami.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1 / / 0
Siema mam problem, otóż zażywam tramadol 75mg(sudexa) 2 razy dziennie na ostry ból, po drugiej dawce przy próbie zaśnięcia łapię się, że zapominam oddychać co wywołuje lekką panikę i zazwyczaj czekam około 4 godzin żeby pójść spać. Po takich dawkach czuję lekką fazę ale nie jestem jakoś mocno wygrzany, czy takie zapominanie o oddychaniu świadczy o depresji oddechowej i może realnie zagrażać tym, że się nie obudzę? Sytuacja zdarza się praktycznie codziennie, a nie jestem na tyle odważny, żeby olać brak oddechu i próbować zasnąć, a ból jest na tyle mocny, że bez tego nie wyrabiam. Dodam, że około 6h przed spaniem ściągam 2-3 chmury z mj na lekką fazkę, a tramadol biorę około 2-3h przed spaniem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.