Odstawiała biorąc 43.5mg przez 10 dni po czym przestała brać całkowicie.
Skarży się na szybkie bicie serca momentami, i wymiotuje, moim osobistym zdaniem za szybko odstawiła lek, jak ona może najlepiej sobie pomóc w tej sytuacji?
Ma się przemęczyć dwa tygodnie czyy
((((Jeśli zły dział to przepraszam najmocniej, choć skarży się w tak spanikowanym tonie że w pierwszej reakcji postanowiłem napisać tutaj)))
08 stycznia 2026CoolRastaCool pisze: Przyjaciółka brała 75mg pregaby raz dziennie 4 msc
Odstawiała biorąc 43.5mg przez 10 dni po czym przestała brać całkowicie.
Skarży się na szybkie bicie serca momentami, i wymiotuje, moim osobistym zdaniem za szybko odstawiła lek, jak ona może najlepiej sobie pomóc w tej sytuacji?
Ma się przemęczyć dwa tygodnie czyy
((((Jeśli zły dział to przepraszam najmocniej, choć skarży się w tak spanikowanym tonie że w pierwszej reakcji postanowiłem napisać tutaj)))
Mam mały problem
Brałem clony jakieś 4 msc
Dawka 2mg dziennie
Okazało się że ktoś po imprezie mi wziął opakowanie i nie mam nic
Czy mogę się spodziewać padaki w najbliższych dniach?
Chodzi o to, że boję się jeździć autem
Mam pregabaline
Ew fenibut z dwa dni
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.