Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 1566 / 408 / 2
@Satelitarny
Dlatego już kiedyś w tym temacie wspominałem >nawet nie ważcie się brać więcej niż 20mg na dobę, to nie zabawka.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 55 / 4 / 0
Ja brałem do 350mg i kilka dni miałem wyjęte z życia. Przebłyski świadomości jak np klęczę w kącie pokoju. Bardzo dziwne zdjęcia w telefonie, oraz genialne myśli zapisane w notatniku, np "XX wiek yo wiek 19". Ale przy połączeniu z edibles miałem najbardziej mistyczno-nieopisywalną dla mnie jazdę od wielu wielu lat
miłość %-D trzeźwość %-D pokora
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.