Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 1594 / 413 / 2
@Satelitarny
Dlatego już kiedyś w tym temacie wspominałem >nawet nie ważcie się brać więcej niż 20mg na dobę, to nie zabawka.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 55 / 4 / 0
Ja brałem do 350mg i kilka dni miałem wyjęte z życia. Przebłyski świadomości jak np klęczę w kącie pokoju. Bardzo dziwne zdjęcia w telefonie, oraz genialne myśli zapisane w notatniku, np "XX wiek yo wiek 19". Ale przy połączeniu z edibles miałem najbardziej mistyczno-nieopisywalną dla mnie jazdę od wielu wielu lat
miłość %-D trzeźwość %-D pokora
  • 1015 / 136 / 0
Piszecie o szkodliwości łączenia memantyny i dxmu.
A co z minimalną częstotliwością i niskimi dawkami?

Np. co powiedzmy dwa miesiące:
40mg memantyny
600mg DXM
+6h 600mg DXM

Cholernie brakuje mi tego miksu;(
Na niczym tak dobrze nie ogląda się filmów.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.