Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 1566 / 408 / 2
@Satelitarny
Dlatego już kiedyś w tym temacie wspominałem >nawet nie ważcie się brać więcej niż 20mg na dobę, to nie zabawka.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 55 / 4 / 0
Ja brałem do 350mg i kilka dni miałem wyjęte z życia. Przebłyski świadomości jak np klęczę w kącie pokoju. Bardzo dziwne zdjęcia w telefonie, oraz genialne myśli zapisane w notatniku, np "XX wiek yo wiek 19". Ale przy połączeniu z edibles miałem najbardziej mistyczno-nieopisywalną dla mnie jazdę od wielu wielu lat
miłość %-D trzeźwość %-D pokora
ODPOWIEDZ
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.