ODPOWIEDZ
  • 3639 / 599 / 1
@pabllo jakie dawki przyjmujesz Jak długo?
Nie można się sugerować t1/2 jeśli się zażywa regularnie długi czas. Producent podaje 12,5 – 15 godzin półtrwania.
Ja bym z tego zrobił minimum 20 godzin powiedzmy że dobę po jednokrotnej dawce.
Ale tutaj mamy do czynienia z różnicą między obecnością w osoczu w tkankach i w mózgu-
Według mnie minimum 5-7 dni.

Wiem że inne leki SSRI w kontekście inhibitorów mao mają Na ulotkach wpisane 14 dni.

To nie jest porada lekarska, bądź ostrożny, po tygodniu Jeśli się zdecydujesz weź pół docelowej dawki żeby mieć rozeznanie bo niech by się okazało że to za krótko, to będziesz mi dziękować że Nie umarłeś
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 20 / / 0
Biorę fluwoksamine w dawce początkowo 75mg, a teraz dawka 100mg brane od marca/kwietnia tego roku
  • 3 / / 0
MDMA ostatnio nie wywołuje pożądanych efektów. Miałem kilkuletnią przerwę. Co prawda testowałem tydzień wcześniej 2cb zacząłem przerabiać kryształ w prawdzie w niedługim czasie poszło 5g w sierpniu. tylko lekka euforia i stymulacja. zrobiłem przerwę może 1,5 miecha i 250mg podobnie tylko stymulacja brak euforii i tej magii. Zastanawiam się jeszcze bo biorę też bupropion ale to jest NDRI więc nie powinno blokować , albo się mylę. Pamiętam tą magię 6apb kiedyś teraz nie ma do tego podjazdu mimo że wtedy była większa tolerancja częściej korzystałem.
  • 375 / 53 / 0
@kaczazy czyli jednym słowy bierzesz całą apteczkę chemii i się dziwisz, że jesteś ciut wyprany :)

Nowe - nikt tak wcześniej nie miał.

Mysle ze mka jest tutaj wyjatkowa i ona lubi długie odstawienia i jak sie po drodze nie męczy mózgu czymś innym.. Po za tym nigdy nie będzie tego pierwszego razu.. pogódź się z tym. Ja też musiałem :C
Cogito ergo sum
  • 18 / / 0
Hejka mam pytanie. Ostatnio po zażyciu Emki w krisie stała się dziwna sytuacja, której nigdy nie doświadczałam. Zaznaczę że to nie był pierwszy raz z tą substancją, znaczy pierwszy raz z jej wersja w proszku, ale brałam wcześniej pixy i proch z resztą też, tyle że nie emke. Nie wiem czy to była wtedy taka mocna emka, ale kupiłyśmy z koleżanką 0.5 g na pół i latałyśmy po ścianach, nigdy nie byłam bardziej naćpana w życiu, a trochę już brałam. W momencie kiedy zasypiałam nagle zaczęłam się cała trząść, do ust napłynęła mi ślina, nie mogłam oddychać. Oczywiście ja tego nie pamiętam, tylko opowiadała mi to koleżanka, która przewróciła mnie w pozycję boczną. Próbowała mnie obudzić, ale powiedziała że się nie dało. Rano też nie dało się mnie dobudzić, ale jak widać żyje. Potem ten incydent się powtórzył, ale tym razem z pregabalina. Dodam, że koleżanka brała takie same dawki i Enki i pregabaliny, a ona była ok. No ale czas dopadł również ja… wczoraj jak brałyśmy pixy podobno z MDA, nie wzięłyśmy dużo, po 1 na głowę. Na dodatek nie naraz, tylko dorzucając. Kiedy zaczęła schodzić faza, położyłam się spać. Zasnęłam szybciej niż ona, żeby mnie ,,pilnowala” w razie W. Mówiła że wstała z łóżka, chciała pójść do toalety, ale nagle momentalnie znieruchomiała. Poczuła jak jej ciało się wygina i powoli opada na ziemię. Nie mogła kontrolować wyginania ciała, ale miała na tyle kontroli że nie upadła z hukiem. Powiedziała, ze nie była wtedy w pełni świadoma. Poleżała na podłodze z 10 sekund i wstała. Moje pytanie brzmi- czy ktoś z was wie co nam się dzieje? Czy to mogą być choroby które wyszły przy zażywaniu narkotyków? Jakie rady, lepiej już nie brać wogole, czy może ograniczyć się do małych dawek? Byłabym wdzięczna za szybką odpowiedź, dziękuję :)
  • 375 / 53 / 0
@natrose36
Jakie rady, lepiej już nie brać wogole, czy może ograniczyć się do małych dawek?
Pytanie podstawowe.... co ile to bierzecie ale tak szczerze?? I czy nic w międzyczasie? Mka ma to do siebie, ze lubi duuuuze odstepy (no absolutne min. miesiac, a najlepiej 3) bo wyniszcza Ci troche mozg (tak z grubsza)

Napisalas, ze glownie bierzecie piksy - piksy maja to do siebie, ze jak sprzedawca podaje SUPERSTRONG-300!!!11! to przewaznie to 150 w polotach bo mieszane z jakis gownem. Teraz wzieliscie 0,5g krysztalu ktory przewaznie nie jest zaniżany wiec twój mózg dostał w dupe i to na ostro bo po prostu przedawkowałaś i dobrze, że nie skończyło się na trwałym uszkodzeniu (chyba). Wiesz, że prawidłowy dobór to 1kg:1,5mg? czyli jak wazysz 60kg to teoretycznie nie powinnas przekraczac 90mg XD chociaz to pewnie teraz nawet Cie nie klepnie :)
Cogito ergo sum
  • 18 / / 0
@D4RKJOY
Emki ani w krisie ani w pixach nie brałyśmy często. Ta sytuacja którą opisałam (ze miałam drgawki) wydarzyła się jak z pół roku przynajmniej nie brałam tej substancji, inne tak ale tej nie. Podsumowując : myślisz że to było przedawkowanie tej substancji, co wywołało u nas takie objawy?
  • 375 / 53 / 0
@natrose36

Kupiliście 500mg - daliście to na pół tak? Czyli na raz wziąłaś 250mg? Czyli już sporo przekroczyłaś to co powinno się wziąć. Teraz dopisałaś, że bierzesz też inne narko :) - nie piszesz jakie ALE nie mniej może po prostu organizm zawałał STOP, zrób przerwe? Sama musisz ocenić - ja nie jestem lekarzem ale sądzę, że po prostu dostałaś ostrzeżenie aby troche przystopować. Sama sobie musisz dopowiedzieć czy nie przesadzasz z różnymi substancjami.
Cogito ergo sum
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.