ODPOWIEDZ
  • 3614 / 596 / 1
@pabllo jakie dawki przyjmujesz Jak długo?
Nie można się sugerować t1/2 jeśli się zażywa regularnie długi czas. Producent podaje 12,5 – 15 godzin półtrwania.
Ja bym z tego zrobił minimum 20 godzin powiedzmy że dobę po jednokrotnej dawce.
Ale tutaj mamy do czynienia z różnicą między obecnością w osoczu w tkankach i w mózgu-
Według mnie minimum 5-7 dni.

Wiem że inne leki SSRI w kontekście inhibitorów mao mają Na ulotkach wpisane 14 dni.

To nie jest porada lekarska, bądź ostrożny, po tygodniu Jeśli się zdecydujesz weź pół docelowej dawki żeby mieć rozeznanie bo niech by się okazało że to za krótko, to będziesz mi dziękować że Nie umarłeś
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 20 / / 0
Biorę fluwoksamine w dawce początkowo 75mg, a teraz dawka 100mg brane od marca/kwietnia tego roku
  • 3 / / 0
MDMA ostatnio nie wywołuje pożądanych efektów. Miałem kilkuletnią przerwę. Co prawda testowałem tydzień wcześniej 2cb zacząłem przerabiać kryształ w prawdzie w niedługim czasie poszło 5g w sierpniu. tylko lekka euforia i stymulacja. zrobiłem przerwę może 1,5 miecha i 250mg podobnie tylko stymulacja brak euforii i tej magii. Zastanawiam się jeszcze bo biorę też bupropion ale to jest NDRI więc nie powinno blokować , albo się mylę. Pamiętam tą magię 6apb kiedyś teraz nie ma do tego podjazdu mimo że wtedy była większa tolerancja częściej korzystałem.
  • 371 / 52 / 0
@kaczazy czyli jednym słowy bierzesz całą apteczkę chemii i się dziwisz, że jesteś ciut wyprany :)

Nowe - nikt tak wcześniej nie miał.

Mysle ze mka jest tutaj wyjatkowa i ona lubi długie odstawienia i jak sie po drodze nie męczy mózgu czymś innym.. Po za tym nigdy nie będzie tego pierwszego razu.. pogódź się z tym. Ja też musiałem :C
Cogito ergo sum
ODPOWIEDZ
Newsy
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.