To tak jakby ktoś sobie chciał życie na siłę spierdolić
Nie wiem chłopie
Piles z diabłem bruderszaft ?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Z takich mniej destrukcyjnych, to po małej dawce grzybów miałem fajna euforię potem dopalone escze lufką.
to nie ta grupa substancji zeby wywalalo z butow, no sorry.
15 grudnia 2025Ramtarr pisze: Jak przyjąć pierwszy raz kodę?
Thiocodin w syropie czy w tabletkach z prometazyną czy bez?
jak już chcesz to tak jak wyżej pisano zacznij od małej dawki (tak około 4 tabletki thiocodinu, chociaż lepsza będzie ekstrakcja z nurofenu plus lub antidolu, bo ten sulfogwajakol z thio drażni bebechy) i coś bez recki na alergię , bo może swędzieć.
Generalnie w ŻADNYM wypadku nie zapijaj alko, bo to tortura dla żoładka. Możesz zapić wodą najlepiej, ale uwaga, może być gorzkie. Jak nie lubisz gorzkiego to zapij colą np.
Uważaj na siebie. Miłego
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Musiałbyś poszukać na forum głębiej, tam są opisane przypadki że thiocodin zrobił wrzody żołądka, ogólnie lepiej zmienić lub całkiem z tym zerwać bo możesz wylądować wręcz z rurka w brzuchu
Po prostu każdy organizm inaczej metabolizuje kodeinę. W moim przypadku wygląda to tak. W dodatku prawie nie rośnie mi na nią tolerancja.
Jak chcesz się koniecznie ujebać kodą to dorzucaj po 150mg i obserwuj efekty.
@xantiago nie jest to możliwe, że jesteś bez tolerki. 240mg kody + 1mg klona to już walka ze snem. Pamiętaj, że tolerka na benzo spada bardzo długo, a jak ćpałeś to fchuj długo i mocno to nigdy nie spada do normalnego poziomu. Ja około po około roku czasu miałem jeszcze minimalną tolerkę na benzo. Mogłem 2mg klona śmiało łykać. Teraz 1mg mnie usypia, 0,5mg silnie uspokaja. Tylko że ja jadłem po 30mg w zwyż przez 3 lata. Klonazolam czy flualpra też pływała w moich żyłach. Np estazolam do tej pory mogę sobie wrzucić 1 tabletkę dla chillu. Nie odczuję senności, o rolkach nie wspominam. Właściwie wszystkie słabsze benzo zachowały swoje rozluźniające i jedynie amnestyczny działanie.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.