Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1010 / 135 / 0
01 grudnia 2025przekletykozisyn pisze:

Oprócz tego wziąłem bibułę na Aurorę 27%. Farmaceuta dał mi do wyboru Farm Gas albo nową odmianę Black Jelly, która jest sativą. W sumie pierwotnie planowałem wziąć indyjkę, ale perspektywa spróbowania nowej, mocnej sativy spodobała mi się bardziej :).

Jak tam ta Black Jelly?

09 grudnia 2025CoolRastaCool pisze:
Ktoś testował lilac diesel 18? Czy dobrze działa na kreatywność? Szukam odmiany która najbardziej mi przypadnie do wysoce kreatywnej pracy :)))))
Polecam Ghost train haze Aurory. Slaby są słabe zwykle susze niestety.
  • 59 / 10 / 0
03 grudnia 2025yoshi420 pisze:
Bardzo dobrze. Brak wskazań medycznych = brak zioła w zielonej aptece.
Pytanie czy wdrożą, póki co wdrażają nowe odmiany co chwila już tracę orientacje
To nie chodzi o wskazania medyczne, tylko planują zrobić wykaz chorób. Obawiam się, że wyleją dziecko razem z kąpielą. Nie masz zdiagnozowanej choroby - nie masz leku. A to głupota, bo żaden inny lek nie jest tak traktowany tylko wypisywany jest zgodnie z objawami i działaniem danej substancji. A nie zdiagnozowaną lub nie chorobą. Bo mieć objawy depresyjne, a mieć depresję to jest ogromna różnica. Ja np jestem pod opieką przychodni leczenia bólu przewlekłego. Nie mam choroby jako takiej, mam zespół objawów będących wynikiem wypadku. To co jest dla mnie lepsze: złapanie 1-2 buszka z waporyzatora (jak potrzebuję) substancji o bardzo wysokiej skuteczności i niewielkiej ilości skutków ubocznych czy łykanie 3-4 innych leków o takich skutkach, że muszę co chwila krew oddawać czy mi wątroba albo nerki nie wysiadły?

Leczenie bólu czy depresji w tym kraju to chory żart.
  • 135 / 23 / 0
wczorajKochanek Heleny pisze:
Jak tam ta Black Jelly?
Testy trwają, raz spróbowałem prawie dwa tygodnie temu, i teraz kontynuuje. Inne Aurory chyba lepsze jesli chodzi o ilosc terpenow. Albo straciłem węch z powodu jakiegoś wirusa, bo jestem przeziębiony.

Bombki wydają się dość suche, twarde, sredniej wielkosci. Brak popcornu.

Potestuję więcej to zrobię porównanie z Cantourage 26% i opiszę obie odmiany, jakie obecnie mam.
adhibe rationem difficultatibus
  • 59 / 10 / 0
dzisiajprzekletykozisyn pisze:

Potestuję więcej to zrobię porównanie z Cantourage 26% i opiszę obie odmiany, jakie obecnie mam.

Opisz proszę dobrze działanie - czy bardziej wchodzi na głowę, czy na ciało. Jak z poczuciem bólu, jak z nastrojem, jak się po tym śpi.
  • 1 / / 0
Cześć Koledzy i Koleżanki, czy możecie napisać jak dla Was sprawuję się Gelato od Cantourage, czególnie jeśli chodzi o MAC 1 też od Cantourage?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.