Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 129 / 21 / 0
Czy amfetamina wpływa na próby anestezjologiczne robione przed operacją?
Albo na ile czasu odstawić, by choć większość tej substancji wypłukała się z organizmu?
  • 3 / / 0
@incredibleee - kiedyś natknąłem się na taki artylkuł na temat różnych soli: https://safrole.com/wp-content/uploads/1-11.jpeg. Wcześniej nie przybliżyłem twojego zdjęcia, widać na nim kryształki więc jest szansa na dobry stuff. Jestem bardzo ciekaw jak w działaniu :)

@churchill - na zagranicznych forach trafiłem na rozmowę gdzie ktoś się "łapał za głowę" twierdząc że w Polsce nie jest robione finalne oczyszczanie. Może stąd te wszystkie smaki, i efekty. Mnie kiedyś strasznie męczył posmak jaki pozostawał i wkońcu na to wpadłem, był to zapach kulek na mole. Do dziś się zastanawiam co autor miał na myśli :)
  • 982 / 303 / 5
@OverdriveMeg Z tym zapachem to bym uważał. Siarczan amfetaminy (jak zresztą chyba każdy siarczan) pachnie czymś pomiędzy starym kutrem rybackim a zepsutym jajkiem, choć zapewniam, poza siarką nie ma za nimi nic wspólnego.
Przestrzegałbym po prostu przed zbyt daleko idącymi wnioskami.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 8 / / 0
@Detronizator2 z tym zapachem fety to się spotkałem coś jakby stara piwnica z lekką nutą owoców bardzo specyficzny zapach. Jak działanie fety ma się do 4-CMC?
@OverdriveMeg zanieczyszczenia to jedno a ilość finalnej substancji może być różna trzeba by było sprawdzić przez np. GC/MS.
  • 3630 / 598 / 1
@harvU feta to taki lepszy Energetyk albo kawa. Nie zawracaj głowy zbyt dużym "entuzjazmem" jest delikatniejsza w działaniu można się poświęcić i oddać zadaniu który chcemy taktycznie rozwiązać przy pomocy... Małej pomocy ;)
Wyłącznie jako środek do celu a nie cel sam w sobie!

Sprzątać uczyć się pracować... Według mnie feta jest uboga bo pieści przede wszystkim noradrenaline , później dopamina ale jeśli chodzi o te proporcje porównując do CMC – chlorometkat uderza w dopaminę, N-adrenalina, a gdyby to było MMC to jeszcze bym dorzucił troszkę sero.

feta czuwanie bez rozjebania gdzie mógłbyś robić wszystko i to bez większych zakłóceń uwagi skupienia "trzeźwości" umysłu.

CMC= pobudzenie speedujące działanie ale do tego jeszcze dopamina śpiewa A dopamina to odwaga pewność siebie otwartość napędzanie towarzysko społeczne...

Gdyby na przykład wziąć jakiegoś randoma który próbował najpierw chronologicznie krajówki później po przerwie i paru latach przetestował ketony to na pewno zauważy bogatsze szmyranie ze strony ketonów.
Później znowu na osi czasu pojawia się amf i nasz random rąbie kreski ponieważ zaciągnięty uważa że jeszcze czegoś brakuje, że przecież powinno być lepiej i w zasadzie to co oni w tym widzą... Na dłuższą metę A. Zdecydowanie lepsza można w miarę jakoś tam funkcjonować.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1879 / 199 / 0
13 grudnia 2025Niedobry Mis pisze:
Czy amfetamina wpływa na próby anestezjologiczne robione przed operacją?
Albo na ile czasu odstawić, by choć większość tej substancji wypłukała się z organizmu?
Nie pamiętam jak z próbami, w moim przypadku nie pamiętam w sumie czy były jakieś próby czy sam wywiad tylko

Miałem robiony zabieg korekty przegrody nosa pod narkozą, jeszcze w ten sam dzień przyjęcia na oddział waliłem temat przed. Operacja na drugi dzień była, wszystko gitara. No ale z mojej strony taki dowód anegdotyczny

Odstawka 3 do 5 dni powinno być już elegancko
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1396 / 358 / 13
Si, po 3 dniach w siuśkach nie powinno juz być metabolitów, potwierdzam z autopsji
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.