Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3623 / 598 / 1
Ketrel pięknie daje radę 😎
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1007 / 134 / 0
Kwetiapina czyli ketrel na spanie, to z kolei trochę strzelanie z armaty do wrobli.
Neuroleptyki są dobre do przerywania ataków, przedawkowan, bad tripów. Branie ich codziennie na sen trochę się mija z celem gdy istnieją leki stricte na bezsenność.

Mirtazapina i pochodne, naprawdę jedne z najlepszych związków chemicznych jakie poznałem w bardzo bogatym życiu :D
  • 7 / / 0
03 grudnia 2025danychBrak pisze:
Ketrel pięknie daje radę 😎
Biorę 400 kwetiapiny
4mg brekspiprazol
20mg olanzapina
25-50mg hydroksyzyna
300 pregabalina
  • 1389 / 355 / 13
No jest jebniecie

Tylko po co
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 7 / / 0
schizofrenia paranoidalna, i nic z tym nie zrobisz.17 dzień bez kreski nadal nie mogę wyleżeć w miejscu. Kurwa jakie to jest męczące, z dnia na dzień jest coraz lepiej, ale baaaardzo powolny ten progress jest,żeby objawy odstawienne fizyczne ustąpiły wreszcie bo oszaleje
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2025 przez 23methoxy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4961 / 870 / 0
Może masz zespół pozapiramidowy jak Ty takie chore ilości ketonów z takimi dawkami psychotropowych leków połączyłes.
  • 7 / / 0
Nie połączyłem tylko "łączyłem" przez 2 miesiące, zespół raczej nie albo mi się wydaje że to nie zpp, to kwestia tylko tego że nie mogę w spokoju leżeć poza tym żadnych objawów nie mam. Wydawać się może że to blache objawy ale uwierzcie doprowadza mnie to do skrajnego wkurwienia, to już 17 dzien jestem czysty no może nie do końca bo trochę się bawię pregabaliną ale Bk nie tykam
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2025 przez 23methoxy, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1029 / 273 / 0
Ale wy się tu pozalatwialiscie. Mi poza długotrwałą sennością i tymi odmdleniami nic psychicznie nie jest, a waliłem HeXeN w maratonach do 3-4 dni od sierpnia.

Nie bierzecie leków i potem są takie problemy.

Ja już finito, jutro szpital i HeXeNa ma już nie być na dzielni, podobno psiarnia wyłapuje ostatnich gagatków na wsi, którzy sobie tymi handlowali.

Zresztą muszę zmienić środowisko, bo sam z siebie na pewno bym nie przyćpał teraz.

A jak krąży w pobliżu to gówno to potencjał uzalezniajacy jest OGROMNY i po prostu w sekundę miękną mi kolana i decyduję się na krechę.

Ameno dorime czy dożyje nowego roku
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.