Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
"Rutyna to rzecz zgubna "
Neuroleptyki są dobre do przerywania ataków, przedawkowan, bad tripów. Branie ich codziennie na sen trochę się mija z celem gdy istnieją leki stricte na bezsenność.
Mirtazapina i pochodne, naprawdę jedne z najlepszych związków chemicznych jakie poznałem w bardzo bogatym życiu :D
03 grudnia 2025danychBrak pisze: Ketrel pięknie daje radę![]()
4mg brekspiprazol
20mg olanzapina
25-50mg hydroksyzyna
300 pregabalina
Tylko po co
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Nie bierzecie leków i potem są takie problemy.
Ja już finito, jutro szpital i HeXeNa ma już nie być na dzielni, podobno psiarnia wyłapuje ostatnich gagatków na wsi, którzy sobie tymi handlowali.
Zresztą muszę zmienić środowisko, bo sam z siebie na pewno bym nie przyćpał teraz.
A jak krąży w pobliżu to gówno to potencjał uzalezniajacy jest OGROMNY i po prostu w sekundę miękną mi kolana i decyduję się na krechę.
Ameno dorime czy dożyje nowego roku
Prawdopodobnie nabawiłes się akatyzji
Neuroleptyki na zjazd to ostatecznosc, moze i zlagodza zwale ale bywa ze dostajesz w prezencie efekty pozapiramidowe (akatyzja, parkinsonizm, generalna zamula). Jako ze wiekszosc z nich to antagonisci odpowiednich neuroprzekaznikow nawet przez nastepnych pare dni utrzymuje sie stan zombiakalny.
Jak się nie ma nic to w ostateczności można zjeść jakaś kwete czy chlorprotixena
Ja jednak preferuje się uspic połówka klona czy zgieblic ew jakiś obiad czy opiat
Ale.nie polecam. Nie mam ciągot do benzo więc mogę sobie jeść bo nie uzależniłem się nigdy od nich więc preferuje benzo niż neuroleptyki z wyżej wspomnianych przyczyn
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.