Bez splywu 120w nos mnie robi i dalem 7dych za sztukę tego, przypomnialy mi sie moje pierwsze betaketony
możesz powiedzieć coś wiecej? jakie działanie? eufo czy speed? ile cie to trzymało? po jakim czasie nastapil peak? etc. po samym zdjeciu nie da rady określić co to jest
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
@Devixo
W skali od 1-10 w nos piecze jakieś 6
Wjazd po 15-20minutach po sniffie zaczynam czuc serotonine i dopaminę jak zaczynają zalewać mi mózg aż mi sie w oczach pierdoli hehe. Bez zapachu, zapycha nos dosyć mocno no peak po pierwszej kresce 1h30min z zegarkiem w ręku teraz 1h peak i każda linia mnie robi
Działają mocno dopaminowo i dosyć długo w porównaniu do innych. Mocno jebie po nosie i ma troszkę nieprzyjemny zapach porównywalny do moczu czy coś w tym stylu. Zauważyłem że ciężko w okolicy dostać coś innego niż to, wie ktoś może co to jest?
scalono /Devixo
Dodam że Faza sama w sobie w miarę przyjemna, jak ktoś lubi mocny speed to ideolo, jednak ja wolę troszkę słabsze i spokojniejsze, a od pół roku cały czas jest to samo i już trochę nudzi
przeniesiono /Devixo
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Kolor taki bialawo rozowawy
Nie jebie mocno wrecz delikatnie Po rozkruszeniu ciut w nosie juz czuc ketonem.
Struktura kamyki ciezko pokruszac Ale da rade nie gryzie jakos kosmicznie.
Faza bardziej dopamina cos tam czuc serotonine, ale w tle dupy nie urywa podniesiony nastroj, ale nie euforia
Strzelam ze to 3cmc?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.