4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Czy to moze byc 4mmc?
Bez splywu 120w nos mnie robi i dalem 7dych za sztukę tego, przypomnialy mi sie moje pierwsze betaketony
PXL_20251121_005934289.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 242 / 75 / 2
@Kuziii50
możesz powiedzieć coś wiecej? jakie działanie? eufo czy speed? ile cie to trzymało? po jakim czasie nastapil peak? etc. po samym zdjeciu nie da rady określić co to jest %-D

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 3 / / 0
W skali od 1-10 w nos piecze jakies 6, wja
@Devixo
W skali od 1-10 w nos piecze jakieś 6
Wjazd po 15-20minutach po sniffie zaczynam czuc serotonine i dopaminę jak zaczynają zalewać mi mózg aż mi sie w oczach pierdoli hehe. Bez zapachu, zapycha nos dosyć mocno no peak po pierwszej kresce 1h30min z zegarkiem w ręku teraz 1h peak i każda linia mnie robi
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2025 przez Kuziii50, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1933 / 448 / 4
Z wyglądu i opisu działania - tak to może być mefedron...
DXM
  • 4 / 1 / 0
Wie ktoś może jaki analog teraz króluje w Małopolsce ? W moich okolicach teraz cały czas białe kryształy, dosyć łatwo się kruszące.
Działają mocno dopaminowo i dosyć długo w porównaniu do innych. Mocno jebie po nosie i ma troszkę nieprzyjemny zapach porównywalny do moczu czy coś w tym stylu. Zauważyłem że ciężko w okolicy dostać coś innego niż to, wie ktoś może co to jest?

scalono /Devixo

Dodam że Faza sama w sobie w miarę przyjemna, jak ktoś lubi mocny speed to ideolo, jednak ja wolę troszkę słabsze i spokojniejsze, a od pół roku cały czas jest to samo i już trochę nudzi
przeniesiono /Devixo
  • 5205 / 921 / 0
Nie masz internetu? Kto w tych czasach kupuje z ulicy ? Jakieś chrzczone przez Sebastianow guano
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 4959 / 870 / 0
Pewnie to NEP.
  • 76 / 17 / 0
Post grzecznosciowy dla kolegi bonja nie jadlem juz dawno xD

Kolor taki bialawo rozowawy
Nie jebie mocno wrecz delikatnie Po rozkruszeniu ciut w nosie juz czuc ketonem.
Struktura kamyki ciezko pokruszac Ale da rade nie gryzie jakos kosmicznie.
Faza bardziej dopamina cos tam czuc serotonine, ale w tle dupy nie urywa podniesiony nastroj, ale nie euforia
Strzelam ze to 3cmc?
  • 1386 / 355 / 13
nwm to napewno jakiś kryształ
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.