4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Czy to moze byc 4mmc?
Bez splywu 120w nos mnie robi i dalem 7dych za sztukę tego, przypomnialy mi sie moje pierwsze betaketony
PXL_20251121_005934289.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 241 / 75 / 2
@Kuziii50
możesz powiedzieć coś wiecej? jakie działanie? eufo czy speed? ile cie to trzymało? po jakim czasie nastapil peak? etc. po samym zdjeciu nie da rady określić co to jest %-D

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 3 / / 0
W skali od 1-10 w nos piecze jakies 6, wja
@Devixo
W skali od 1-10 w nos piecze jakieś 6
Wjazd po 15-20minutach po sniffie zaczynam czuc serotonine i dopaminę jak zaczynają zalewać mi mózg aż mi sie w oczach pierdoli hehe. Bez zapachu, zapycha nos dosyć mocno no peak po pierwszej kresce 1h30min z zegarkiem w ręku teraz 1h peak i każda linia mnie robi
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2025 przez Kuziii50, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1933 / 448 / 4
Z wyglądu i opisu działania - tak to może być mefedron...
DXM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.