Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Ważę mało (ok. 65kg) i z tego co wyczytałem na forach dawka 1.5g powinna być spoko - wyraźnie ale nie za mocno.
16 listopada 2025yoshi420 pisze: nie chciałbym znaleźć się w stanie, w którym mogę drzwi wyjściowe pomylić z framugą okienną. Nie chciałbym niezdrowych wizji/koszmarów z halucynacji
Tylko jeśli masz skłonności do psychoz, mogą być problemy. Nie bierz, jeśli w Twojej rodzinie były przypadki schizofrenii lub choroby afektywnej dwubiegunowej. Nie bierz, jeśli masz skłonności psychotyczne lub lękowe.
16 listopada 2025yoshi420 pisze: Dodatkowo, nie chciałbym za mocnej "egzystencjonalnej" fazy wyłącznie analizującej moje działania/decyzje (bt filozoficzny)
W razie dalszych pytań z chęcią pomogę.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
No i jak już będziesz po - zdaj relację, bom ciekaw.
A tu na zdjęciu, po lewej jasne grzyby suszone przez 3 dni w całości pod wentylatorem, dopiero potem pokrojone i wstawione na 2h do piekarnika żeby dosuszyć. Po prawej sine jak cholera grzyby pocięte na kawałeczki zaraz po zbiorach, suszone 22h pod wentylatorem i 2h w piekarniku
24 listopada 2025Aristo pisze: Mam taki temat - może coś mi doradzicie. Brałem grzyby 4 razy - z własnej hodowli, 2 - 3,5g. Za każdym razem mam na początku silny stan lękowy. Wszystko zgodnie z zasadami - muza, opiekun, itp. Ten stan lękowy jest cholernie mocny i trwa tak z połowę całego tripa, pewnie z 2h. Potem jest super, ale ten stan lękowy mocno mnie zniechęca do powtórzenia, może da się coś z tym zrobić?
Ja od jakiegoś czasu biorę po 1 max. 2 gramy co parę dni (wiem, że to za często i za krótki okres pomiędzy tripami, ale mi to pomaga z moimi paranojami i mocną depresją), za każdym razem wyłapuję "rzeczy" które mnie blokują jakby grzybki przygotowywały mnie na Prawdziwy Trip na potężnych dawkach(7-10g), wyrzucając te elementy na tripie które nie pozwalają na poddanie się im i wspólny pełnoprawny lot)
Uświadom sobie, że One nie chcą Ci zrobić krzywdy, chyba że sam sobie chcesz zrobić krzywdę to Ci w tym pomogą. Bardzo ważne jest podejście do tego.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.