Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Kiedyś zapytałem o co chodzi odpowiedział mi, że ludzie i tak wracają.
04 września 2025DobryWujas pisze: Dlaczego tak sądzisz? Zależy kiedy przyjdziesz do dilera. Czy ma świeżą partię czy już resztki i daje Ci takie kamyczki coś ala żwirek dla kota. Ja lubiłem przychodzić na świeżynkę to dostawałem nawet 10g w jednej bryle.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
28 lutego 2025Merx pisze: @paw333 że co? xD masz jakiś dowód na istnienie czegoś takiego? jakieś badania potwierdzające Twoją tezę? inaczej leci do kosza, sorry, ale to albo ja jestem niewtajemniczony, albo nadal coś mnie potrafi zaskoczyć jeśli chodzi o amph.
Typowy komercyjny ham ma o chemii pojęcie takie ,że go interesuje.
Kupują sobie wolną zasadę i dostają instrukcję, żeby wlewać do niej kwas siarkowy (pomijam dokładną preparatykę).
Chodzi o to, że najlepiej jest doprowadzić do sytuacji, gdzie nie ma ani kwasu siarkowego, który nie ma z czym się połączyć ( zbyt niskie pH - przekwaszenie wolnej zasady) lub co zdarza się dość często, kwasu siarkowego jest zbyt mało ,żeby mogła połączyć się z całą wolną zasadą.
Wtedy produkt ma zbyt wysokie pH a w konsekwencji część "tłuszczu" ,który znajduje się na proszku to wolna zasada.
Po drugie - czy wszystkie psy szczekają w tym samym języku
Po trzecie - jeżeli wsadzę ci palec w dupę to kto ma palca w dupie
I po piąte - w czym rozszerza się wszechświat
Jest jeszcze sekret
teleport do ogólnego /Merx
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.