Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Te kamyczki to prawdopodobnie pozostałości złych decyzji zakupowych. Gościu zawinął lipny towar z którym nie ma co zrobić, więc jak mu się kończy dobry po wypycha to dla podtrzymania ciągłości kontaktu, i tak wrócisz. Jak by Ci nic nie dał to możesz poszukać u konkurencji i znaleźć lepszego dostawce. Analogiczny przypadek miałem z buchem, początek partii zawsze petarda jak się kończyło wciskał CBDka z miałem.
Kiedyś zapytałem o co chodzi odpowiedział mi, że ludzie i tak wracają.
04 września 2025DobryWujas pisze:
Dlaczego tak sądzisz? Zależy kiedy przyjdziesz do dilera. Czy ma świeżą partię czy już resztki i daje Ci takie kamyczki coś ala żwirek dla kota. Ja lubiłem przychodzić na świeżynkę to dostawałem nawet 10g w jednej bryle.
  • 29 / 1 / 0
hej mam pytanie 2g prawie amf dla osoby wazacej 52kg i bez tolerki (dwa lata) strasznie zle sie czuje czy moge prosic o rade?
  • 214 / 71 / 2
@r444uwu co czujesz? jak ciśnienie i tetno? tetno mierz palcem/pulsoksymetrem. amfa ile %? 2g na raz? potas bierzesz?

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 29 / 1 / 0
juz jest lepiej ale wymioty dalej mecza a tetno jest w normie cisnieniomierza niestety nie mam nie suplementuje nic i 2g obrobione w okolo 5 godz nie wiem jaka czystość
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.