Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Te kamyczki to prawdopodobnie pozostałości złych decyzji zakupowych. Gościu zawinął lipny towar z którym nie ma co zrobić, więc jak mu się kończy dobry po wypycha to dla podtrzymania ciągłości kontaktu, i tak wrócisz. Jak by Ci nic nie dał to możesz poszukać u konkurencji i znaleźć lepszego dostawce. Analogiczny przypadek miałem z buchem, początek partii zawsze petarda jak się kończyło wciskał CBDka z miałem.
Kiedyś zapytałem o co chodzi odpowiedział mi, że ludzie i tak wracają.
04 września 2025DobryWujas pisze:
Dlaczego tak sądzisz? Zależy kiedy przyjdziesz do dilera. Czy ma świeżą partię czy już resztki i daje Ci takie kamyczki coś ala żwirek dla kota. Ja lubiłem przychodzić na świeżynkę to dostawałem nawet 10g w jednej bryle.
  • 29 / 1 / 0
hej mam pytanie 2g prawie amf dla osoby wazacej 52kg i bez tolerki (dwa lata) strasznie zle sie czuje czy moge prosic o rade?
  • 241 / 75 / 2
@r444uwu co czujesz? jak ciśnienie i tetno? tetno mierz palcem/pulsoksymetrem. amfa ile %? 2g na raz? potas bierzesz?

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 29 / 1 / 0
juz jest lepiej ale wymioty dalej mecza a tetno jest w normie cisnieniomierza niestety nie mam nie suplementuje nic i 2g obrobione w okolo 5 godz nie wiem jaka czystość
  • 41 / 19 / 1
28 lutego 2025Merx pisze:
@paw333 że co? xD masz jakiś dowód na istnienie czegoś takiego? jakieś badania potwierdzające Twoją tezę? inaczej leci do kosza, sorry, ale to albo ja jestem niewtajemniczony, albo nadal coś mnie potrafi zaskoczyć jeśli chodzi o amph.
Ja mam.

Typowy komercyjny ham ma o chemii pojęcie takie ,że go interesuje.
Kupują sobie wolną zasadę i dostają instrukcję, żeby wlewać do niej kwas siarkowy (pomijam dokładną preparatykę).
Chodzi o to, że najlepiej jest doprowadzić do sytuacji, gdzie nie ma ani kwasu siarkowego, który nie ma z czym się połączyć ( zbyt niskie pH - przekwaszenie wolnej zasady) lub co zdarza się dość często, kwasu siarkowego jest zbyt mało ,żeby mogła połączyć się z całą wolną zasadą.
Wtedy produkt ma zbyt wysokie pH a w konsekwencji część "tłuszczu" ,który znajduje się na proszku to wolna zasada.
Po pierwsze - dziadek do orzechów nie może mieć wnuczków
Po drugie - czy wszystkie psy szczekają w tym samym języku
Po trzecie - jeżeli wsadzę ci palec w dupę to kto ma palca w dupie
I po piąte - w czym rozszerza się wszechświat

Jest jeszcze sekret
  • 5 / / 0
A jak u was ogólnie z jakością amfetaminy? U nas 50zl/g no i nie oszukujmy się Ameryki nie ma. Miejscami wolę zjeść coś dobrego, albo nazrec się słodyczy. Ehh gdzie te czasy gdzie połówka starczała na noc i było fajnie.
  • 54 / 4 / 0
@Rufuz Jak chcesz dobrej jakości amfetamine to darknet jak umiesz/farmaceutyczna deksamfetamina o natychmiastowym uwalnianiu z apteki, która jest lekiem na adhd w polsce
ODPOWIEDZ
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.