Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5827 / 1208 / 43
16 lipca 2025dirtybitch pisze:
Czy ktoś może ocenić działanie wynalazku o nazwie "multigel remover" (duckduckgo it) w porównaniu do standardowego oczyszczacza felg?
To jeden z najlepszych sortów jaki miałem okazję konsumować. W postaci żelu. Zakon poleca !
Notabene mam od nich długopis i puste butle.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 965 / 302 / 5
16 listopada 2025command607 pisze:
Hej, witam wszystkich!
Czy wie ktoś/ma pomysł jak aktywować receptor GHB w naturalny sposób?
Najbardziej naturalny to jest chyba testosteron, też jest agonistą gaba z tego co pamiętam.
Z naturalnych źródeł to wydaje mi się, że GHB występuje w czerwonych winogronach. Wydaje mi się, że zwłaszcza w skórce owego grona. Ale nie wiem ile tam tego jest i ile byś musiał zjeść winogron żeby poczuć działanie.
Swoją drogą wydaje mi się, że nasze, polskie, małe i zimne winogrona mają całkiem sporo tego GHB w stosunku do wagi. Sporo, to znaczy, więcej mg GHB na 1kg winogron niż ma to miejsce przy importowanych winogronach z południa. W moim odbiorze wytrawne czerwone wina dają trochę inny profil działania (inny niż same %) co mogłoby wskazywać, że to GHB tam zawarte działa jakoś faktycznie. Ale wydaje mi się że to palcem po wodzie pisane wszystko, a GHB występuje w tak śladowych ilościach, że to śmiechu warte.
Tak więc, z naturalnych sposobów to siłownia i tłuszcze w diecie
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
ODPOWIEDZ
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.