Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ja poznawałem dekstrometorfan będąc nlatkiem. Wtedy 450 mg kosztowało około 4 PLN, białe opakowanie z żółtym oraz z niebieskim paskiem i z nazwą, jak mnie pamięć nie myli - taki @jogurt na pewno pamięta.
Później mając 20 parę lat eksperymentowałem z dawkowaniem, bo także bardzo polubiłem apteczną kodeinę...
Będąc coraz starszym po prostu coraz mniej mam ochotę na takie przeżycia z powodu bagażu doświadczeń jakich nabrałem przez te prawie 20 lat. To nie jest tak, że ja nie lubię teraz DXM, po prostu nie mam na niego ochoty. Jednak, gdy ochota najdzie, wiem gdzie zapukać:>
Teraz planuję wrzucać 150 mg jako podkład pod moje 700 + mg kodeinki, tylko nie wiem kiedy jeszcze...
Aktualnie mieszkam sam, a smak przeszedł.
Ale zawsze dobrze wspominam :D
Będąc nlatkiem, poznając to forum oraz także DXM wtedy natknąłem się na wątek o przeciwdziałaniu wymiotom, których to się obawiałem. Swoją drogą czasem występowały. Był tam wpis odnośnie H2O wymieszanej z sokiem z wyciśniętej cytryny lub z kilku - teraz nie pamiętam. Zastosowałem ten sposób chociaż raz. Wtedy rzyganka nie nie było z pewnością...
Efekt obu tych chemikaliów to zintesyfikowane doznania wizualne, niezbyt nachalne lecz zapadające w pamięć:)
Pamiętam jak jeszcze lubiłem deksiwo wrzucać - 450 mg i właśnie dimenhydrynat wcześniej. Poszedłem na dwór, na wejściu usiadłem na ławce i złapała mnie zamułka. Bałem się, że zasnę po prostu i jednak wstałem by poruszać się dalej. Ech, kiedy to było. Przyznaję, że wymiotów wtedy nie odnotowałem.
po wielu eskapadach w sumie, łapcie loop
https://filebin.net/g24e0xywk104r86d/pe ... xworld.mp3
Tylko na moment, zmykam na następną stacę
Raz czy dwa razy jadłem 900 mg to było wystarczająco. 675 mg, czyli 1, 5 pudełczka "starego" to był dobry odlot.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.