Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1931 / 446 / 4
Jeżeli masz:
- czysty i pewny towar, który nie wchodzi w jakiś pomarańcz,
- nie pachnie zgnilizną albo czymś przy czym nie jesteś w stanie wytrzymać,
- jeśli temat nie jest mokry i nie osadza się jak głupi po samarce ( mówimy tu o ketonach, niektóre narkotyki z racji syntezy są po prostu mokre a ich jakość jest bdb, jednakże w przypadku ketonów nie jest to wskazane i świadczy o pewnych błędach )

Spokojnie zamrażarka w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Polecam jakiś plastik, do którego wrzucasz wypieki najlepiej zapakowane próżniowo, jeśli planujesz dłuższe posiedzenie i tyle.
pozdr.
DXM
  • 20 / / 0
19 sierpnia 2025freezin9moon pisze:
Bo ja wiem... fizycznie to bardzo slaby skret po opio moze troche przypomina, troche nogi dokuczaja i to tyle. 8mcy iv gora 2 dni przerwy. Wejscie dobre, dzialanie ogolnie chujowe i bezproduktywne, jedyny oprocz wjazdu plus to jako takie dzialanie przeciwbolowe (via norepinefryna), krotkie niestety, no i brak zapotrzebowania na nikotyne. Przy malych ilosciach na sesje 1-2g szkody na psychice do przezycia, znuzenie i nieregularny sen. Paranoi, stanow depresyjnych, itp rewelacji - nie bylo. Mysli samobojczych nie wliczam, bo te mam na porzadku dziennym, jeszcze jak uslysze niechcacy madrosci lub blok reklamowy w srodkach masowego przekazu i pomysle ze ww. trafiaja do grupy docelowej to pozdro. Bez zamiarow realizacji, spokojnie, nie te czasy.

Jak to wyglada u zawodnikow co bez dychy w kieszeni nie zaczynaja imprezy to cytujac klasyka "nie wiem, choc sie domyslam". W kazdym razie wypada przypomniec ze odpadajacy nos nie gwarantuje zostania supergwiazda muzyki pop %-D

Za czym tu w ogole tesknic to nie wiem, (poza wjazdem i nie jest to zacheta), IMO ten sam problem co z alkoholem:
dostepnosc (i bez wiekszych problemow w dobrej jakosci), tanie, ostracyzm, jaki ostracyzm, kamien wszyscy wala, jeszcze, kurwa, na tekst "to uzywka nie narkotyk" czekam i bedzie do kompletu. Niesamowicie sprzyjajace okolicznosci do odstawiania.

Jak? Na szybko 2 pomysly, Zamulic sie rolkami, odespac, poprawic, dalej wiadomo, poki dzialaja to troche nie ma sensu walic (cpunska ekonomia FTW a jak!). Znalezc sobie jakies pozyteczne zajecie. Nie przyjemne. Pozyteczne. Detoks dopaminowy krotko mowiac. Tylko sie z kolei w benzo nie wjeb bo CT po krysztale bedziesz z rzewnymi lzami wspominal jak przyjdzie co do czego.

drugi - zasadnicza wada, ogarnietego magika trzeba - raz ze NFZ to nie jest koncert zyczen, dwa ze wizyta prywatna jawi mi sie jako najdrozsza loteria ever bo mozna wydac pare stowek i chuja dostac (ale jestem uprzedzony i daaaawno nie bylem), trzy ja nie wiem co tam szanowny @Rudalke masz w papierach i jak bardzo obniza to szanse na szczesliwy numerek z farmaceutka (e-recepty rzecz jasna), ale jak chcesz zmienic na cos podobnego i schodzic to ogarnij bupropion i wtedy jestes boss na dzielni, legitnie pizgasz farmaceutyczny beta-keton a nie randomowe krysztaly od Seby jak byle holota, co sobie dogadac recepty nie umie.
Hej, byłem na wizycie. Dostałem Burprion 150mg o przedłużonym uwalnianiu, powrót do wenlafaksyny 75mg o przedłużonym uwalnianiu i na sen 100mg ketrel.
  • 4 / / 0
Witam,

Jeśli poleci się 1 dzień na 3CMC, to ile potrzeba czasu aby zregenerowała się dopamina? Jeśli ktoś grzeje raz w tygodniu to jest ok czy zbyt często?
  • 2771 / 594 / 0
Co to znaczy "żeby zregenerowała się dopamina"? Zdajesz sobie sprawę, że już od jednorazowego zażycia silnego biedaketonu następuje zmiana w umyśle, bo podnosi to poziom neuroprzekaźników kilkaset razy bardziej niż jakikolwiek naturalny sposób?
@mathey88
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 1894 / 251 / 0
Hhmm przy 3cmc nie trzeba regenerować też serotoniny?
  • 9444 / 1849 / 2
08 października 2025mathey88 pisze:
Witam,

Jeśli poleci się 1 dzień na 3CMC, to ile potrzeba czasu aby zregenerowała się dopamina? Jeśli ktoś grzeje raz w tygodniu to jest ok czy zbyt często?
Nie nie jest ok. Kwestie regeneracji ilosci dopaminy to jeden z problemów który występuje przy ketonach. Tam jest dużo więcej problemów z np stresem, niedojadaniem, odwodnieniem aż po zmiany w receptorach - downregulacja czy sensytyzacja.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1657 / 268 / 0
@mathey88 to kwesta dość indywidualna komu za jaki czas dopamina wróci do normy. Wydaje mi się że jak lecisz raz w tygodniu to jest to w miarę "bezpieczne", w tym sensie że jakiś gorszy zjazd powinien cię ominąć, gorzej gdybyś leciał w ciągach po kilka dni, wtedy zdycha się długo i wyraźnie dopaminy człowiekowi brakuje. Obserwuj się czy forma za bardzo nie spada w tygodniu i jak będzie trzeba zafunduj sobie dłuższą przerwę aż wrócisz do normy.
  • 1931 / 446 / 4
08 października 2025Stteetart pisze:
Witam,

Nie nie jest ok. Kwestie regeneracji ilosci dopaminy to jeden z problemów który występuje przy ketonach. Tam jest dużo więcej problemów z np stresem, niedojadaniem, odwodnieniem aż po zmiany w receptorach - downregulacja czy sensytyzacja.
Witam,

Tak jak wspomniał @Stteetart przy braniu 3CMC dzieją się na prawdę ciekawe rzeczy w organizmie.
Lecz w dużej mierze szanowny kolego zależeć będzie to od Ciebie samego, Twojego życia, suplementacji oraz samego związku który przyjmujesz!
( np jego czystości wraz z zanieczyszczeniami, z którymi organizm też sobie musi poradzić, o dawkach nawet nie wspominam bo to też gra kluczową rolę a nawet częstotliwość ich dorzucania! )

Nie da się dać jednoznacznej odpowiedzi ile czasu OGÓLNIE człowiek potrzebuje na ogarnięcie dopaminy ( i innych spraw w organizmie ).
Ja z racji stażu mogę być gotowy na kolejną sesje z 3CMC po 2 dniach od ost maratonu... ( to tylko przykład ).
TY możesz z kolei ogarniać się po tych samych dawkach co ja: tydzień - dwa a może i miesiąc...

ale tak zapobiegawczo DLA CIŚNENIOWCÓW to min tydzień... => aby szkody, które sobie wyrządzasz nie rozwaliły ci układu UON oraz nagrody za szybko.

z kolei "osobiście polecam" ..nie mylić z polecaniem brania narkotyków
przerwę min. miesiąc. gdzie mamy i dietę / i sen / i jakikolwiek ruch... pozdro.
08 października 2025nCuX pisze:
Hhmm przy 3cmc nie trzeba regenerować też serotoniny?

trzeba + wiele wiele innych spraw/rzeczy, z których sobie użytkownicy kompletnie nie zdają sprawy.
DXM
  • 4 / / 0
Dzięki Panowie za odpowiedzi, biorę wszystko do siebie. Jeszcze mam pytanko: Generalnie starzy wyjadacze potwierdzają, że kiedyś trójka była znacznie lepsza niż obecnie nie mam porównania ze starszymi sortami, ale słychać sporo narzekania na obecną jakość. A jak wypada trójka do NEP-a? Jak rozumiem nie działa na serotonine, jest czystym speedem więc może bardziej nada się raz w tygodniu? 3MMC odpada, czytałem ze trzeba robić długie przerwy ze względu na duży wyrzut sero, czy to prawda?
  • 1657 / 268 / 0
@mathey88 NEP daje większą stymulację i dłużej trzyma, raczej eufo tam nie znajdziesz za wiele chociaż trafiają się i takie sorty. Kolega miał NEPa niedawno i narzekał że była tylko pusta stymulacja. Ja sporo NEPa zjadłem w życiu i uważam że to całkiem fajny stymulant, trochę mi fetę przypomina.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.