Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Od mojego pierwszego wpisu z pytaniem jak to odstawić nic się nie zmieniło, nie pamiętam ile tygodni w ciągu z przerwami może max 3 dni. Proszę, powiedzcie mi jak mogę to skutecznie odstawić, cold turkey odpada, coś zamiennie z czego będę mógł łatwiej schodzić? Byłem na odwyku 2 miesiące rok temu ale nie umiem zastosować tej wiedzy a mam świadomość problemu... Proszę...
  • 5144 / 896 / 0
Masakra.objawy fizyczne odstawki czy tak silne psychiczne?
Słyszałem że substancje nie uzależniającace strikte fizycznie dają objawy fizyczne ale to po długich ciągach i jest to związane z psychika tzn objawy somatyczne przez różne wkręty psychiki np rozwinięta nerwica przez uzależnienie.
Od kamienia jak najbardziej to możliwe skoro takie wpisy były przy metamfie czy rc kannabinoidach
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 333 / 92 / 0
Bo ja wiem... fizycznie to bardzo slaby skret po opio moze troche przypomina, troche nogi dokuczaja i to tyle. 8mcy iv gora 2 dni przerwy. Wejscie dobre, dzialanie ogolnie chujowe i bezproduktywne, jedyny oprocz wjazdu plus to jako takie dzialanie przeciwbolowe (via norepinefryna), krotkie niestety, no i brak zapotrzebowania na nikotyne. Przy malych ilosciach na sesje 1-2g szkody na psychice do przezycia, znuzenie i nieregularny sen. Paranoi, stanow depresyjnych, itp rewelacji - nie bylo. Mysli samobojczych nie wliczam, bo te mam na porzadku dziennym, jeszcze jak uslysze niechcacy madrosci lub blok reklamowy w srodkach masowego przekazu i pomysle ze ww. trafiaja do grupy docelowej to pozdro. Bez zamiarow realizacji, spokojnie, nie te czasy.

Jak to wyglada u zawodnikow co bez dychy w kieszeni nie zaczynaja imprezy to cytujac klasyka "nie wiem, choc sie domyslam". W kazdym razie wypada przypomniec ze odpadajacy nos nie gwarantuje zostania supergwiazda muzyki pop %-D

Za czym tu w ogole tesknic to nie wiem, (poza wjazdem i nie jest to zacheta), IMO ten sam problem co z alkoholem:
dostepnosc (i bez wiekszych problemow w dobrej jakosci), tanie, ostracyzm, jaki ostracyzm, kamien wszyscy wala, jeszcze, kurwa, na tekst "to uzywka nie narkotyk" czekam i bedzie do kompletu. Niesamowicie sprzyjajace okolicznosci do odstawiania.

Jak? Na szybko 2 pomysly, Zamulic sie rolkami, odespac, poprawic, dalej wiadomo, poki dzialaja to troche nie ma sensu walic (cpunska ekonomia FTW a jak!). Znalezc sobie jakies pozyteczne zajecie. Nie przyjemne. Pozyteczne. Detoks dopaminowy krotko mowiac. Tylko sie z kolei w benzo nie wjeb bo CT po krysztale bedziesz z rzewnymi lzami wspominal jak przyjdzie co do czego.

drugi - zasadnicza wada, ogarnietego magika trzeba - raz ze NFZ to nie jest koncert zyczen, dwa ze wizyta prywatna jawi mi sie jako najdrozsza loteria ever bo mozna wydac pare stowek i chuja dostac (ale jestem uprzedzony i daaaawno nie bylem), trzy ja nie wiem co tam szanowny @Rudalke masz w papierach i jak bardzo obniza to szanse na szczesliwy numerek z farmaceutka (e-recepty rzecz jasna), ale jak chcesz zmienic na cos podobnego i schodzic to ogarnij bupropion i wtedy jestes boss na dzielni, legitnie pizgasz farmaceutyczny beta-keton a nie randomowe krysztaly od Seby jak byle holota, co sobie dogadac recepty nie umie.
  • 31 / / 0
Zakupiłem od naszego forumowego vendora 10g cmc w prochu. Jako że dziś brałem MDMA, to odpusciłem sobie trójkę. Mam jednak pewne obawy co do zakupionego 3cmc, a mianowicie - niepokoi mnie jego kolor. Co sądzicie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.