Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam

Poszukuję nowych doznań psychodelicznych, z owych substancji miałem przyjemność próbować:

DMT, grzyby, LSD, 2-CB,

Wszystko w dawkach raczej wysokich, co byście panowie polecili i czy znacie coś o większej mocy (wiadomo poza DMT bo to poza wszelkimi kategoriami)?Z góry dziękuję za pomoc

przeniesiono - łysy
  • 992 / 84 / 0
Salvinorin A.
Doświadczenie jakieś jest. Jak nie ma satysfakcji w administracji solo, to można coś pomieszać... DXM nie na zbicie tolerancji, ale jako składnik połączenia.
datura stramonium, ibogaina, amanita muscaria.
Na tę chwilę tyle mam w głowie.
  • 2991 / 1644 / 35
Toniowate z natury mi podchodzą tutaj zawsze warto szukać. W większości to rośliny lecznicze ale w zależności od dawki i psychodeliczne.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1654 / 267 / 0
Orientujecie czy można jeszcze dostać nasiona HBWR? Cudowne wspomnienia, dla mnie o niebo lepsze niż LSD.
  • 992 / 84 / 0
Ja z tą rośliną miałem 1 próbę będąc nlatkiem i mając jeszcze mało w głowie...
Po prostu zjadłem te nasionka z pewnego dość magicznego ogrodu, bo wtedy były u nas legalne. Szybko zwróciłem jednak zawartość żołądka i próbowałem się wczuć w to, co w nim zostało. Tyle z doświadczeń.
Co do dostępności w naszym kraju to szukałbym po ciemnej stronie tęczy, chociaż tam to ostatnio są trudności ze sprawdzonym miejscem. Jednak dla chcącego nic trudnego...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.