Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam

Poszukuję nowych doznań psychodelicznych, z owych substancji miałem przyjemność próbować:

DMT, grzyby, LSD, 2-CB,

Wszystko w dawkach raczej wysokich, co byście panowie polecili i czy znacie coś o większej mocy (wiadomo poza DMT bo to poza wszelkimi kategoriami)?Z góry dziękuję za pomoc

przeniesiono - łysy
  • 1001 / 84 / 0
Salvinorin A.
Doświadczenie jakieś jest. Jak nie ma satysfakcji w administracji solo, to można coś pomieszać... DXM nie na zbicie tolerancji, ale jako składnik połączenia.
datura stramonium, ibogaina, amanita muscaria.
Na tę chwilę tyle mam w głowie.
  • 2992 / 1646 / 35
Toniowate z natury mi podchodzą tutaj zawsze warto szukać. W większości to rośliny lecznicze ale w zależności od dawki i psychodeliczne.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1666 / 269 / 0
Orientujecie czy można jeszcze dostać nasiona HBWR? Cudowne wspomnienia, dla mnie o niebo lepsze niż LSD.
  • 1001 / 84 / 0
Ja z tą rośliną miałem 1 próbę będąc nlatkiem i mając jeszcze mało w głowie...
Po prostu zjadłem te nasionka z pewnego dość magicznego ogrodu, bo wtedy były u nas legalne. Szybko zwróciłem jednak zawartość żołądka i próbowałem się wczuć w to, co w nim zostało. Tyle z doświadczeń.
Co do dostępności w naszym kraju to szukałbym po ciemnej stronie tęczy, chociaż tam to ostatnio są trudności ze sprawdzonym miejscem. Jednak dla chcącego nic trudnego...
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.