Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam

Poszukuję nowych doznań psychodelicznych, z owych substancji miałem przyjemność próbować:

DMT, grzyby, LSD, 2-CB,

Wszystko w dawkach raczej wysokich, co byście panowie polecili i czy znacie coś o większej mocy (wiadomo poza DMT bo to poza wszelkimi kategoriami)?Z góry dziękuję za pomoc

przeniesiono - łysy
  • 1046 / 91 / 0
Salvinorin A.
Doświadczenie jakieś jest. Jak nie ma satysfakcji w administracji solo, to można coś pomieszać... DXM nie na zbicie tolerancji, ale jako składnik połączenia.
datura stramonium, ibogaina, amanita muscaria.
Na tę chwilę tyle mam w głowie.
  • 2990 / 1652 / 35
Toniowate z natury mi podchodzą tutaj zawsze warto szukać. W większości to rośliny lecznicze ale w zależności od dawki i psychodeliczne.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1740 / 279 / 0
Orientujecie czy można jeszcze dostać nasiona HBWR? Cudowne wspomnienia, dla mnie o niebo lepsze niż LSD.
  • 1046 / 91 / 0
Ja z tą rośliną miałem 1 próbę będąc nlatkiem i mając jeszcze mało w głowie...
Po prostu zjadłem te nasionka z pewnego dość magicznego ogrodu, bo wtedy były u nas legalne. Szybko zwróciłem jednak zawartość żołądka i próbowałem się wczuć w to, co w nim zostało. Tyle z doświadczeń.
Co do dostępności w naszym kraju to szukałbym po ciemnej stronie tęczy, chociaż tam to ostatnio są trudności ze sprawdzonym miejscem. Jednak dla chcącego nic trudnego...
  • 61 / 2 / 0
Czy można łączyć mikrodawki psylo z antydepresantami?
  • 1524 / 392 / 13
można ale to bez sensu bo spłycają działanie - jak koleżance dałem kwasa a była w trakcie kuracji to poza bardzo delikatnymi wizualnymi praktycznie nic nie poczuła
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.