- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Na początku zeszłego roku ją odstawiłem i teraz tak sobie zarzuciłem, aby zwiększyć działanie kody.
Wczoraj około 15:00 300 mg Pregi + 60 mg kody + 225 mg Trampka + 1 mg alpry
Efekt przyjemny jednak po 2 godzinach bardziej do spania o 19:00 zjadłem kolację i mnie odcięło... tak jak wróciłem do domu tak się położyłem.
Dzisiaj sprawdzę ten sam mix, ale Pregi 150 mg i Tramalu max 150 mg zwiększę kodę do 240 mg tylko, zobaczymy jakie efekty...
Jeżeli mogę coś zauważyć to zdecydowanie prega + tramal = obowiązkowe zabezpieczenie, jakimś benzo (diazepam najlepiej lub klonik)
chodziaż znajomego w święta poczęstowałem 600 mg pregi + 1mg klona to go nieźle poskładało.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Lubię podczas wypić też energetyka z tauryną i trochę wapnia rozpuszczalnego i witaminy.
13 czerwca 2020Mondeeste pisze: Jak wygląda miks pregabaliny z grzybami?
przeniesiono - nv13
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.