Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 13 / 3 / 0
Ogólnie przez 3 lata stosowałem pregabalinę w dawkach 300 mg/d
Na początku zeszłego roku ją odstawiłem i teraz tak sobie zarzuciłem, aby zwiększyć działanie kody.
Wczoraj około 15:00 300 mg Pregi + 60 mg kody + 225 mg Trampka + 1 mg alpry
Efekt przyjemny jednak po 2 godzinach bardziej do spania o 19:00 zjadłem kolację i mnie odcięło... tak jak wróciłem do domu tak się położyłem.
Dzisiaj sprawdzę ten sam mix, ale Pregi 150 mg i Tramalu max 150 mg zwiększę kodę do 240 mg tylko, zobaczymy jakie efekty...
Jeżeli mogę coś zauważyć to zdecydowanie prega + tramal = obowiązkowe zabezpieczenie, jakimś benzo (diazepam najlepiej lub klonik)
chodziaż znajomego w święta poczęstowałem 600 mg pregi + 1mg klona to go nieźle poskładało.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.