Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 389 / 99 / 4
Ja lubię i często praktykuję picie PST tuż przed wyjściem na siłkę/bieganie. Czuję się doskonale, mam motywację i więcej energii niż zwykle. Największą różnicę widzę właśnie przy bieganiu bo na trzeźwo zawsze tego nienawidziłem i nigdy, nawet w najmniejszym stopniu, nie odczuwałem tej mitycznej euforii biegacza, za to po opio jest nawet przyjemnie. Z kolei opioidy zarzucone tuż po intensywnym wysiłku fizycznym działają na mnie jakby odrobinę mocniej.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 199 / 26 / 0
Po buprze można pracować fizycznie nie czując zmęczenia. Paczki po 20 kg są jak piórko jest dużo energii, Połączenie morfiny, syntetycznej kokainy i metaamfetaminy było testowane w III Rzeszy na więźniach. Byli w stanie maszerować 30 godzin z ciężkimi plecakami choć już wcześniej byli wycieńczeni.
Skład wedle danych historycznych 5 mg oxycodone (brand name eukodal, an analgesic opioid), 5 mg cocaine, and 3 mg methamphetamine

Może ktoś przetestuje i zda relację jeśli ma dostęp do powyższych substancji ??? koka może być syntetyczna. Możliwe że też trzeba będzie zmienić ilości substancji, bo mogą być błędnie podane
To byłby piękny projekcik historyczny. Grupa rekonstruktorska .
  • 2 / / 0
Czy podczas zażywania morfiny i jednocześnie ćwiczenia, masa mięśniowa się buduje?
  • 389 / 99 / 4
Jeżeli dostatecznie dużo jesz to oczywiście tak z tym, że nieco wolniej niż normalnie bo długotrwałe przyjmowanie opioidów przyczynia się do obniżenia poziomu testosteronu.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 30 / / 0
Nie wiem czy słyszeliście, ale ostatnio ukazały się wyniki badań FIFA z lat 2008-2018 i w skrócie piłkarze łykają leki przeciwbólowe "jak cukierki", głównie leki opioidowe. Więc biorąc da się uprawiać sport na wysokim poziomie :)

Zresztą po MŚ agent Lautaro Martineza przyznał, że bez tramadolu nie byłby on w stanie rozegrać żadnego meczu i w każdym był "pod wpływem".

Z ciekawostek to na początku mudialu zatrzymano na lotnisku w Katarze faceta z 2 tysiącami tabletek tramadolu, spekulowano że miał on trafić do piłkarzy :)
  • 11 / / 0
To ja mam na odwrót niż wszyscy co tu napisali. Na trzeźwo nienawidzę aktywności fizycznej, powoduje u mnie frustrację. Do tego często nie mam siły żeby wstać z łóżka i nie mogę myśleć. Rzadko stosuję dawki opio zwalające z nóg, jest przyjemnie ale nudno. Na zerowej tolerce 20mg oksy pozwalało mi wstać z łóżka, potrafiłem produktywnie przepracować umysłowo całe 8h w pracy, a do tego wyjście pobiegać zaczęło mi sprawiać przyjemność. Mogłem pokonać do 2,5x większy dystans niż na trzeźwo. Ale jak tolerka urosła 5krotnie to efekty były coraz słabsze, skręta leczyłem przez 6 tygodni poprzez przejście na kodeinę i tramadol i zmniejszanie dawek. Aktualnie Kratom podjadam, bez tego nie mam siły na nic, bieganie to koszmar na trzeźwo.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.