ODPOWIEDZ
  • 1075 / 125 / 3
Mam parę opakowań za darmochę biorę 1-2 saszetki jak przez jakiś czas nie mogę/nie chce wapować takie chuj wi co ale pobudza (mentolowe jakies smaki chuje muje dzikie węże). Jeden taki obrzydliwy mam smak mango że morde wykrzywia nie mogę tego. Zmniejsza się głód na wapy (a co jakiś czas to zwykłego papierosa zapalę jak jestem zmęczony do energola albo jak się napierdole jak księciunio w pizde jego tysiąc chuji.
  • 1648 / 266 / 0
Trzeba mi będzie wrócić do saszet niedługo, ostatnie kilkanaście dni jaram jednego za drugim znowu a chcę przestać. Najgorzej że nie mam takiej motywacji jak kilka tygodni temu kiedy w miarę lajtowo mi poszła odstawka bez żadnych wspomagaczy, inny mental był. A z doświadczenia wiem że kiedy naprawdę chce się jarać i wola słaba saszety gówno dają. Ale cóż szkodzi spróbować.
  • 1955 / 319 / 0
Mi odstawka nie przebiegła lajtowo. Poza głodem nikotynowym okropna bezsenność. Przy 2giej dobie od odstawienia cold turkey miałem tylko 2h snu. Trzeba przepękać te pierwsze 3 doby najgorsze, potem już z górki. Doraźnie pomogło trochę tabaki ale b małe dawki (śluzowka) i rzadko (2-3x dziennie)
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 1537 / 197 / 0
moge się pochwalić , że nie pale papierosów i e papierosów , poza okazyjnymi wypadami. Zamówiłem sobie z francji snussy ' 77 ' o smaku : coli , cola-vanilia , truskawka , jabłko - mięta , i bluberry, defakto firma 77 to moja ulubiona to całe velo to jakiś przeżytek , miętowe smaki są słone jak skurwysyn i nie smaczne , cherry z tej fimry też duzo odstaje od konkurencji a '77' naprawde ma spoko smaki , żabkowe watermelon ice i forest fruit daje rade , a te smaku co zamówiłem narazie otworzyłem tylko cole i mimo , zę smakuje jak cola z podrówbki to jest smaczna :D ja biore mediumy 10 mg i jest spoko
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.