Z palenia przerzucilem sie na efajki, z efajek na snusy, a wynikalo to z checi rzucenia nikotyny. Ze snusami znalem sie najdluzej, wg mnie najlepsza forma przyjmowania nikotyny z minimalnymi skutkami ubocznymi. Sygnalem ostrzegawczym, ze jestem bardziej uzalezniony niz kiedykolwiek bylo to, ze bralem snusy 60mg/g jeden za drugim i nic to nie dawalo. Bardzo szybko mozna sie uzaleznic i jeszcze trudniej wyjsc.
Popalam sobie pety do różnorakich opioidów, natchnęło mnie, aby wypróbować podanie dosutne - moje ulubione.
Narazie znam Velo oraz ZYN. Temat ciekawy, stopniowo poznaję nowe smaki, nie piszącz już o mocy. Skupiam się wokół mięty.
Przyjemne doznanie to będąc po opio wrzucić saszetkę pod dziąsło i zapalić na to szluga.
07 października 2025g3no pisze: Jestem nowy w temacie. Właściwie to nikotyna idzie u mnie w parze z opio, sama w sobie nie zadowala.
Popalam sobie pety do różnorakich opioidów, natchnęło mnie, aby wypróbować podanie dosutne - moje ulubione.
Narazie znam Velo oraz ZYN. Temat ciekawy, stopniowo poznaję nowe smaki, nie piszącz już o mocy. Skupiam się wokół mięty.
Przyjemne doznanie to będąc po opio wrzucić saszetkę pod dziąsło i zapalić na to szluga.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.