Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1307 / 355 / 2
@Spandrzpup tak, znamy, jakakolwiek sativa.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1478 / 90 / 2
Czy jak wrzucasz do wielkiej lufki zmielone z młynka zioło, to lepiej wchodzi w porównaniu ze zwykłym włożonym kawałkiem topa?
action movie:gun:
  • 1307 / 355 / 2
@stuk oczywiście, że tak, fizyki nie oszukasz.
  • 8 / 2 / 0
hej, mixował ktoś metylofenidat + marihuanna? dostałem 5 dni temu metylofenidat ale na razie dawka 10mg tylko i w ogóle mnie nie kopie(biorę na adhd, odorbinkę pomaga) i zastanawiam się czy mogę se zajarać jedną lufkę medycznej marihuanny czy będzie mnie schizowac albo coś?
  • 1307 / 355 / 2
@KISZONYMIS jeśli jesteś podatny na shizy, to po mixie jakiegokolwiek stymulantu podatność ta wzrasta pięciokrotnie.

Osobiście jeśli chodzi pod względem kreatywności uważam, że metylofenidat + dobra sativa to najlepszy mix jeśli chodzi o motywację i stymulację strikte kreatywności przy ADHD jaki istnie, jednak nie jest on dla każdego, bo podatność na lęki czy 'schizy' go skreśla, a mixowanie z benzo np. jest bez sensu, bo cała magia kreatywności i motywacji idzie się j3bać.
  • 1 / / 0
08 sierpnia 2023Ratnehap pisze:
A palił ktoś takie wynalazki jak HHC (nie widziałam wątku)? W Niemczech 100% legal, normalnie robi czapę. I zajebiście współgra z pregabaliną.
Siemanko,

Paliłem hhc, oraz odmiany hhcp hhco. Generalnie działają zajebiście, ale znacząco krócej od normalnego THC. Gdzie blant 0.75g zmieniał mi percepcję na jakieś 4-6 godzin, syntetyki dawały raczej 2-3h max.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.