Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2733 / 587 / 0
Mi się wydaje, że nikt już tego nie robi poza skrajnymi desperatami. Małolaty zamiast cipacza i innych dawniej powszechnych kinderćpuńskich dragów walą raczej "kryształ" który jest wszechobecny i ma bardziej zachęcające efekty.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 9421 / 1846 / 2
12 września 2025Poluska pisze:
Nie no, ale co do powidokow to ja mówię prawdę, ale co do glowy i szkod w mozgu mogę się tylko i wylacznie domyślać. Wiadomo. Wszystko orzeknie lekarz czy serio mi sie cos od cpania odkleiło czy nie
Jesteś nerwicowcem. benzydamina nasiliła (jak wszystkie narkotyki) te stany. Ja też powidoki miałem i milion innych rzeczy, lekarze nic nie znaleźli s im więcej chodziłem do lekarzy tym gorzej się czułem (pomimo ciągłego - nic panu nie jest).
Odstaw wszelkie używki,.ogarnij terapię i będzie dobrze.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 337 / 86 / 0
Tutaj się zgodzę z kolegą, widać że nerwica lata na pełnej
  • 95 / 8 / 0
Nerwica to nie wykluczone, ale ja odpycham od siebie mysl, ze ją mam, ignoruje to. Na terapie nie chce isc za zadne skarby swiata, ale wiem, ze kiedys i tak z przymusu tam pójdę czy bede chciala czy nie. Z resztą wypieram wszystkie problemy psychiczne, ignoruje je bardzo najwidoczniej. Tak czy tak moja drogą warto nie iść i na terapie warto pójść. Ja pojde, ale jak ogarne kogos wartego mojego czasu

scalam stteetart

Wiem, wiem, nie wolno pisać posta pod postem ALE mam update. Nic mi nie jest z głową w sensie neurologicznym. Dowiedziałam się, że można dostać więcej ataków padaczki niż jeden w życiu po czym okazuje się, że to nie padaczka tylko zwykłe przeciążenie układu nerwowego np zarywaniem nocek na grze. Teraz jedyne czego jestem pewna to dalszej diagnostyki, ale w celu nerwicy. Moje wszytskie bóle nie bóle to zły stan psychiczny i niezbyt higieniczny tryb życia. Bywajcie zdrów kochani <3
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 9421 / 1846 / 2
@Poluska możesz pisać pod postem ale w tym wypadku poprostu któryś zgłoś a któryś moderator je scali.
Co do nerwicy - daj znać.

Możesz pomóc lekarzowi/terapeucie. Zacznij notować kiedy i w jakich okolicznościach nasilają się te napady.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&AMP;start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.