Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2720 / 586 / 0
Mi się wydaje, że nikt już tego nie robi poza skrajnymi desperatami. Małolaty zamiast cipacza i innych dawniej powszechnych kinderćpuńskich dragów walą raczej "kryształ" który jest wszechobecny i ma bardziej zachęcające efekty.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 9409 / 1845 / 2
12 września 2025Poluska pisze:
Nie no, ale co do powidokow to ja mówię prawdę, ale co do glowy i szkod w mozgu mogę się tylko i wylacznie domyślać. Wiadomo. Wszystko orzeknie lekarz czy serio mi sie cos od cpania odkleiło czy nie
Jesteś nerwicowcem. benzydamina nasiliła (jak wszystkie narkotyki) te stany. Ja też powidoki miałem i milion innych rzeczy, lekarze nic nie znaleźli s im więcej chodziłem do lekarzy tym gorzej się czułem (pomimo ciągłego - nic panu nie jest).
Odstaw wszelkie używki,.ogarnij terapię i będzie dobrze.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 335 / 86 / 0
Tutaj się zgodzę z kolegą, widać że nerwica lata na pełnej
  • 94 / 7 / 0
Nerwica to nie wykluczone, ale ja odpycham od siebie mysl, ze ją mam, ignoruje to. Na terapie nie chce isc za zadne skarby swiata, ale wiem, ze kiedys i tak z przymusu tam pójdę czy bede chciala czy nie. Z resztą wypieram wszystkie problemy psychiczne, ignoruje je bardzo najwidoczniej. Tak czy tak moja drogą warto nie iść i na terapie warto pójść. Ja pojde, ale jak ogarne kogos wartego mojego czasu
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.